Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Doosan muestra sus nuevas excavadoras y cargadoras de ruedas en Conexpo
La companyia potencia la seva gamma de producte

Doosan mostra les seves noves excavadores i carregadores de rodes en Conexpo

Redacció Interempresas25/02/2014

El stand de Doosan en la fira Conexpo-AMB/AGG, que se celebrarà a Las Vegas del 4 al 8 de març de 2014, acollirà la presentació de les últimes novetats de la marca en excavadores, carregadores de rodes i dúmperes articulats. L'oferta de màquines noves conformes amb el nivell 4 final/fase IV es desvetllarà en el stand 1501 el primer dia del certamen. En la fira s'exhibiran també per primera vegada diversos nous models d'excavadores i carregadores de rodes Doosan conformes amb el nivell 4 provisional/fase IIIB, tals com l'excavadora d'erugues DX140LCR-3, l'excavadora de rodes DX190W-3 i la carregadora de rodes DL200-3.

El nou model DX140LCR-3 satisfà la demanda creixent de màquines amb poc radi, com a alternativa als models convencionals, per al seu ús en obres urbanes, conduccions, carreteres, ferrocarrils, ponts i altres treballs de construcció en espais reduïts. Dissenyada per superar les expectatives dels clients quant a productivitat, confort, fiabilitat, durabilitat i baixos costos operatius, la nova excavadora DX140LCR-3 interessarà a enginyers de camins, contractistes, companyies de subministraments, empreses de lloguer, paisatgistes i molts altres clients que busquin incrementar els beneficis i rendibilitzar al màxim la seva inversió.

Nova excavadora de rodes Doosan DX190W-3
Nova excavadora de rodes Doosan DX190W-3.

L'excavadora DX140LCR-3 està equipada amb el motor turbodiésel Cummins QSB 4.5 de 4 cilindres i conducte comú que incorpora l'última evolució de la tecnologia de postratamiento amb catalitzador d'oxidació diésel (DOC) sense manteniment, per complir les normes de fase IIIB sobre emissions dels motors. El motor produeix un 11% més de potència (81 kW o 108 CV segons SAE J1995 a 2200 rpm) i un 10% més de parell motor (49,8 kgf.m) pel que fa a l'anterior model DX140LCR, conforme amb la fase IIIA, la qual cosa representa fins a un 5% d'augment de la relació entre productivitat (m3/h) i consum de combustible (l/h), depenent de la manera de funcionament seleccionat i del treball que es faci.

La força del balancín i la del cullerot han augmentat fins a en un 8%, mentre que la velocitat de desplaçament pot arribar ara a 3,2 i 5,3 km/h en primera i en segona, respectivament. A conseqüència de la incorporació d'un contrapès 400 kg més pesat (3.500 kg), la capacitat d'elevació de la DX140LCR-3 també ha augmentat un 7%.

Augment substancial del rendiment

Amb pesos operatius que oscil·len entre 18,4 i 20,3 tones, la nova excavadora de rodes Doosan DX190W-3 és una màquina que pertany a la classe de 18-19 tones. Porta el provat motor diésel Doosan DL06KB de 6 cilindres i conducte comú conformi amb la fase IIIB, dotat de turbocompressor de descàrrega amb bescanviador de calor de sèrie i que desenvolupa 129,4 kW (174 CV) a 1900 RPM (SAE J1349), per la qual cosa la DX190W-3 ofereix més potència que altres màquines d'aquesta classe. Això es combina amb una capacitat hidràulica excepcional que produeix les majors forces en el balancín i el cullerot i la major força de tracció del mercat.

Nova excavadora de cadenes DX140LCR-3
Nova excavadora de cadenes DX140LCR-3.

La nova excavadora de rodes DX190W-3 proporciona un rendiment molt major que el model de fase IIIA:

  • La potència del motor s'ha elevat considerablement, un 9%, mentre que el parell ho ha fet un 4%.
  • La força de tracció ha augmentat un 6%, per un 16% del parell de gir.
  • Augmento de la força d'excavació del 3% en el cullerot i del 13% en el balancín.
  • Les capacitats d'elevació augmenten substancialment tant en la versió monobloque com en l'articulada: Monobloque: un 3% més davant i un 24% més en el lateral; Articulada: s'incrementa un 53% davant i un 22% en el lateral.
  • Disminució del nivell de soroll en la cabina fins a 71 dBA (des de 74,9 dBA).
  • Fins al 12% de reducció del consum de combustible.

El model DX190W-3 també ha demostrat una gran eficiència en les proves de fàbrica, amb una reducció de fins al 12% en el consum de combustible, depenent de la manera seleccionada i del treball que es faci.

Gran comoditat de l'operador

Igual que les altres màquines Doosan de nova generació, la carregadora de rodes DL200-3 presenta un disseny de cabina que millora la visibilitat gràcies a una secció frontal acristalada més ampla i a una major zona d'abast de l'eixugaparabrisa. Ara que el dipòsit d'aigua del lavaparabrisas s'ha situat en l'exterior de la cabina, ha augmentat l'espai disponible dins, especialment a la zona dels peus. El sistema d'aire condicionat es regula automàticament mitjançant un sensor tèrmic.

El nou tauler d'instruments integra una unitat de control del vehicle (VCU). El panell de control s'ha redissenyat per a major comoditat de l'operador, que pot triar la informació que desitja veure en la pantalla. El menú principal permet accedir a diverses funcions i dades de la màquina. Certs valors, com la pressió, la temperatura i la velocitat del motor, poden veure's en temps real. L'operador i el personal tècnic poden obtenir informació detallada mitjançant el menú especial.

Nova carregadora de rodes DL200-3
Nova carregadora de rodes DL200-3.

Els nous diferencials ZF de tipus II i lliscament limitat ofereixen una major durabilitat i una vida útil més llarga. La resistència a la rodadura dels eixos s'ha reduït, la qual cosa comporta una millora de la tracció i una disminució del consum de combustible. Els clients tenen la possibilitat de triar eixos ZF amb bloqueig hidràulic dels diferencials. Aquesta funció s'activa mitjançant un pedal o de forma automàtica, depenent de la resistència al parell en primera i segona velocitat. El sistema de bloqueig hidràulic ofereix menor resistència a la rodadura que el sistema de lliscament limitat.

Equipada amb el motor turbodiésel Doosan DL06K de 6 cilindres i conducte comú que desenvolupa 119 kW a 2100 RPM, la carregadora de rodes DL200-3 combina una gran potència amb diverses funcions noves que minimitzen el consum de combustible i proporcionen més confort, un rendiment excepcional, facilitat de maneig i de manteniment i una durabilitat major.

Empreses o entitats relacionades

Centrocar Spain, S.L.
Doosan Bobcat EMEA S.R.O

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis