Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a GAM recibe la visita del presidente Ollanta Humala en Perú

GAM rep la visita del president Ollanta Humala a Perú

31/01/2014

31 de gener de 2014

General de Lloguer de Maquinària (GAM), la multinacional especialitzada en la gestió integral de maquinària, col·labora en la construcció de la presa d'Ancash, a Perú. Després d'anys d'estudis, el govern peruà va decidir donar llum verda a aquest projecte que s'emmarca dins del Programa Sub Sectorial d'Irrigacions.

L'obra, situada a 4.500 metres sobre el nivell del mar, a la regió d'Ancash, i a pocs quilòmetres de la ciutat d'Huaraz i de les ruïnes pre inques de Chapín, neix amb l'objectiu de recol·lectar l'aigua de pluges per fer reg tecnificat i duplicar així l'àrea cultivable de la regió.

El president de la República de Perú, Ollanta Humala, als comandaments d'una de les excavadores que GAM té treballant en l'obra...
El president de la República de Perú, Ollanta Humala, als comandaments d'una de les excavadores que GAM té treballant en l'obra.
GAM ha estat contractada per al subministrament de diversos tipus de màquines, entre els quals destaquen els equips pesats de moviment de terres, als quals seguiran uns altres a mesura que vagin succeint-se les diferents fases d'execució.

En total el projecte suposa una inversió superior als 500 milions de dòlars amb una durada benvolguda de 24 mesos.

La setmana passada, el president de la República de Perú, Ollanta Humala, va visitar aquest emblemàtic enclavament i va col·locar la ‘primera pedra’ als comandaments d'una de les excavadores que GAM té treballant en l'obra.

GAM, present a Perú des de 2009, aporta la seva experiència en la gestió de màquines i optimització de processos i costos. La multinacional espanyola, que recentment va anunciar la seva unió amb l'empresa Crossland, ha participat en importants projectes d'infraestructura del país, com El Metre de Lima o la Via Parc Rímac, entre uns altres.

Empreses o entitats relacionades

GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis