Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco amplía sus innovadores compresores a 37 kW (50 CV)

Atles Copco amplia els seus innovadors compressors a 37 kW (50 CV)

07/01/2014

7 de gener de 2014

La innovadora gamma de compressors de cargol amb injecció d'oli de Atles Copco, llançada a l'abril de 2013, s'ha ampliat ara amb models de 37 kW. Aquesta revolucionària i guardonada innovació en compressors de cargol amb injecció d'oli i accionament de velocitat variable (VSD, amb control per freqüència) va obtenir una acceptació immediata del mercat gràcies als seus estalvis energètics mitjans del 50%, un salt en rendiment (13% més aire lliure subministrat) i una carrosseria amb menys de la meitat de la grandària que l'antic model de velocitat fixa.

Atles Copco se sent molt orgullós de l'accionament de velocitat variable que va introduir en 1994. Els compressors amb accionament de velocitat variable adapten la velocitat de l'element de compressió per satisfer exactament la demanda d'aire comprimit: en un compressor VSD estàndard, això significa un estalvi energètic mitjà del 35%. El nou VSD+ de desenvolupament propi eleva encara més aquesta xifra: un motor d'imants permanents integrat acciona els elements de cargol del VSD+, aconseguint uns estalvis energètics mitjans del 50% respecte dels models de velocitat fixa. Amb un 13% més de sortida d'aire comprimit (aire lliure subministrat), un VSD+ és encara més eficient que el model equivalent de velocitat fixa, fins i tot a plena càrrega.

Per posar aquesta innovació a l'abast de tots els usuaris de compressors, s'ha llançat al mercat al mateix nivell de preu que el model amb accionament de velocitat variable estàndard. Amb aquesta estratègia, Atles Copco desitja contribuir a una indústria més sostenible.

Compressor de cargol amb injecció d'oli d'Atles Copco
Compressor de cargol amb injecció d'oli d'Atles Copco.

Koen Lauwers, vicepresident de Màrqueting de la Divisió Industrial Air, declara: “En els últims 8 mesos, hem aconseguit vendre més unitats amb accionament de velocitat variable. Estem segurs que la introducció del GA VSD+ (18 a 37 kW) permetrà aconseguir majors estalvis energètics i reduir l'impacte en el medi ambient, la qual cosa propiciarà sens dubte un augment addicional de les vendes d'unitats VSD. Creiem que el futur dels compressors és l'accionament de velocitat variable al 100%”.

Amb l'ampliació de la gamma fins a 37 kW, Atles Copco ofereix la tecnologia VSD+ al 75% dels compressors de cargol amb injecció d'oli que es venen a tot el món. Especialment, la variant de 37 kW (50 CV) té grans possibilitats al mercat. La gamma de fins a 15 kW llançada a l'abril ja ha aconseguit un augment significatiu del que Atles Copco denomina “ràtio VSD”: el nombre relatiu d'unitats VSD sobre el nombre total de compressors venuts. Amb aquesta ampliació de la gamma, Atles Copco espera millorar encara més aquest ràtio, la qual cosa beneficiarà tant a clients com al medi ambient en general.

Al mateix temps, Atles Copco presenta com a novetat del mercat el seu ‘cicle de prevenció de la condensació’ per als compressors amb accionament de velocitat variable. Gràcies a un algorisme en el controlador del GA VSD+, l'Elektronikon Graphic, s'evita la condensació en l'oli del compressor en totes les circumstàncies, fins i tot quan el compressor està sobredimensionat per a l'aplicació i ha de treballar en condicions de càrrega extremadament baixa (quan el compressor funciona durant menys d'un minut per hora). Aquest cicle de prevenció de la condensació és un altre pas important cap al ràtio 100% VSD, ja que permetrà a tots els usuaris de compressors optar per un accionament de velocitat variable per estalviar un 50% en el consum elèctric del seu compressor.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis