Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CNH Industrial colabora con las operaciones internacionales de ayuda a Filipinas

CNH Industrial col·labora amb les operacions internacionals d'ajuda a Filipines

17/12/2013

17 de desembre de 2013

CNH Industrial, en col·laboració amb la seva xarxa de distribució a Filipines, està subministrant maquinària per a les operacions d'ajuda activades per Nacions Unides en la localitat filipina de Tacloban, a la província de Leyte, que va ser una de les més afectades pel tifó Haiyan el passat 8 de novembre.

Una flota de cinc vehicles (dos retroexcavadoras, una B115B de New Holland Construction i una 580SN de Casi, una minicargadora SR150 de Casi i dos tractors equipats amb pala, un TD5.90 de New Holland Agriculture i un IH JX95 de Casi) ha arribat ja a Filipines i es lliuraran a Nacions Unides en Tacloban. Per recolzar les operacions d'ajuda, i fins que sigui necessari, a més dels vehicles, un equip de treballadors estarà operatiu a la regió.

Segons les últimes estimacions del Govern de Filipines, les víctimes del devastador tifó Haiyan, que va provocar més de 5.900 morts i va afectar a 12,2 milions de persones, de les quals prop de 4 milions han estat desplaçades de les seves llars, necessiten serveis higiènic-sanitaris essencials, aigua i un allotjament segur. Els vehicles subministrats per CNH Industrial col·laboraran, sobretot en tasques crítiques, com la rehabilitació i la reconstrucció.

La maquinària s'utilitzarà en una primera fase per a la retirada d'enderrocs en la localitat de Tacloban i, posteriorment, en altres zones devastades a les províncies de Leyte i Samar. Els vehicles seran utilitzats dins del programa ‘diners per treball’, llançat recentment per l'UNDP, que proporciona un suport econòmic vital per a la població local, centrada en la retirada d'enderrocs i l'obertura de vies d'accés per a l'arribada de l'ajuda humanitària.

CNH Industrial, per recolzar del programa d'ajudes de les Nacions Unides, també ha començat a recaptar fons entre els seus empleats, comprometent-se a duplicar la suma total obtinguda. Aquests fons ajudaran a finançar el programa de “diners per treball” de l'UNDP.

“Sabem l'important que és subministrar suport per garantir les condicions adequades de salut i seguretat després d'una catàstrofe tan devastadora com aquesta”, va declarar Stefano Pampalone, director d'Operacions de CNH Industrial per a la regió d'Àsia Pacífic. “Fer front a una situació d'aquest tipus és una tasca complexa i per aquesta raó hem decidit oferir la nostra ajuda a través de les Nacions Unides. El nostre objectiu és oferir un suport concret i eficaç a les operacions d'ajuda internacional amb la nostra maquinària i els nostres treballadors i amb la donació dels fons que estem recaptant en la nostra organització”.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis