Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Buderus y Bosch participan en las 'V Jornadas ITH de Sostenibilidad y Eficiencia Energética' en el sector hotelero

Buderus i Bosch participen en les 'V Jornades ITH de Sostenibilitat i Eficiència Energètica' en el sector hoteler

12/11/2013

12 de novembre de 2013

Buderus i Bosch Industrial van participar el passat 30 d'octubre a Marbella (Màlaga) dins del calendari de les 'V Jornades sobre Eficiència Energètica' en el sector hoteler que organitza l'Institut Tecnològic Hoteler, ITH, amb la col·laboració de diverses empreses i entitats públiques i privades relacionades amb l'energia, l'hostaleria i el turisme, i la jornada inaugural del qual es va celebrar el passat 27 de juny a Saragossa.

La jornada, que va registrar una nombrosa assistència de professionals del sector, es va obrir amb unes paraules de benvinguda a càrrec del secretari general d'Innovació, Indústria i Energia de la Junta d'Andalusia, Vicente Fernández Guerrero, i del president de l'Associació Empresarial Hotelera de la Costa del Sol (Aehcos), José Carlos Escribano. La participació de Buderus, que també col·labora com co-patrocinador de les jornades, es va produir entorn de la taula de debat sobre 'Gestió energètica integral, certificació energètica d'edificis i finançament', amb una intervenció de Cristina Núñez, responsable de prescripció de Buderus per a la zona sud, qui va exposar algunes de les solucions tecnològiques ecoeficients de la marca, dirigides a edificacions hoteleres, on Buderus compta amb una àmplia experiència.

L'objectiu final d'aquestes jornades tècniques és endinsar als hotelers espanyols en el concepte de gestió energètica integral dirigida a redissenyar la millor solució en cada projecte per maximitzar l'obtenció d'estalvi energètic als hotels, assegurant un manteniment idoni de les instal·lacions i amb garantia de resultats. En les jornades s'estudien també les diverses formes de finançament per a l'execució de les mesures necessàries per a la consecució de dita objectiva, així com els aspectes necessaris en matèria de seguretat per adaptar els establiments hotelers a la normativa vigent.

 

Empreses o entitats relacionades

Bosch Comercial e Industrial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis