Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El presidente de JCB ocupará en breve su asiento en la Cámara de los Lores

El president de JCB ocuparà en breu el seu seient en la Càmera dels Lores

23/10/2013

23 d'octubre de 2013

JCB acaba d'anunciar que el seu president, Sir Anthony Bamford, ocuparà oficialment el seu seient en la Càmera dels Lores el proper 7 de novembre. Sir Anthony Bamford, que va rebre el nomenament a l'agost d'aquest any, serà conegut a partir d'ara com Lord Bamford després de prendre possessió formal del títol de Baron Bamford de Daylesford al Comtat de Gloucestershire i de Wootton al Comtat de Staffordshire.

Lord Bamford, president de JCB
Lord Bamford, president de JCB.
Lord Bamford, que el proper any celebrarà el seu 50º aniversari de serveis en JCB, va comentar: “La fabricació i l'enginyeria són les àrees que he desenvolupat en la meva vida professional i espero fer una contribució a aquests importants sectors des de la meva nova posició, quan ocupi el meu seient en la Càmera dels Lores ”.

La Càmera dels Lores és la segona càmera del Parlament del Regne Unit. És independent i complementa el treball de la Cambra dels comuns, els membres de la qual es voten en les eleccions.

Lord Bamford va començar a treballar a la seu mundial de JCB en Rocester (Staffordshire) l'any 1964, una vegada acabats els seus dos anys de pràctiques de postgrau en enginyeria en la companyia Massey Ferguson a França. Es va convertir en president i director general de JCB a la fi de 1975, succeint en el càrrec al seu pare, el difunt Joseph Cyril Bamford CBE, qui va fundar la companyia el mateix dia en què naixia el seu fill, el 23 d'octubre de 1945. Sota el lideratge de Lord Bamford, JCB s'ha convertit en un dels majors i més reeixits fabricadors de maquinària i equips per a la construcció, agricultura i indústria del món.

JCB ha guanyat més de 50 importants premis en les categories d'exportació, comercialització, disseny, tecnologia i per la seva contribució a cura del medi ambient, entre ells 27 Premis de la Reina d'Anglaterra reconeixent l'excel·lència aconseguida en l'àmbit tecnològic i en els resultats de les exportacions.

Daylesford és el llogaret en Gloucester on Lord i Lady Bamford viuen i gaudeixen de la seva granja, i Wootton és la finca prop de la seu mundial de JCB en Staffordshire, on Lord Bamford es va criar i on JCB encara manté una granja operativa.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis