Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Thayr Tecno-corte y Perforaciones gana el Premio del Diamante 2013

Thayr Tecno-cort i Perforacions guanya el Premi del Diamant 2013

10/3/2013

3 d'octubre de 2013

El passat 27 de setembre, la Associació Espanyola de Demolició Tècnica, Cort i Perforació (Aedt) va lliurar els seus premis anuals als millors treballs en el camp del tall i la perforació.

El guanyador del Premi del Diamant 2013 va ser l'empresa Thayr Tecno-cort i Perforacions, per un treball de tall amb útils diamantados de 48 metres lineals del viaducte del Pizarroso, com a part de les obres de l'AVE Madrid-Extremadura.

La cerimònia de lliurament de guardons va tenir lloc el passat 27 de setembre, durant el sopar de clausura del Fòrum sobre Deconstrucción, que va organitzar Aedt juntament amb l'Associació de Descontaminació de Residus Perillosos (Adrp) i l'Associació Espanyola D'Empresaris de la Demolició (Aeded).

El Fòrum sobre Deconstrucción, així com la cerimònia de lliurament de premis, es van celebrar a l'Hotel Meliá Avinguda d'Amèrica de Madrid.

D'esquerra a dreta: José Blanco, secretari general d'Aedt, Fabián Alcudia, gerent de Thayr, i Pedro Villuela, president d'Aedt i director d'Orion...
D'esquerra a dreta: José Blanco, secretari general d'Aedt, Fabián Alcudia, gerent de Thayr, i Pedro Villuela, president d'Aedt i director d'Orion.
Thayr va dur a terme entre juny i juliol de 2013 un treball de tall amb útils diamantados de 48 metres lineals del viaducte del Pizarroso, com a part de les obres de l'AVE Madrid-Extremadura.

“El major problema que se'ns va plantejar, a l'hora de realitzar l'estudi de l'obra, era que el sistema d'encofrat no es podia retirar de l'estructura de formigó, ja que aquest sistema se suportava sobre una cimbra que aguantava tot el pes del viaducte. Pel que s'havia de realitzar tots els corts de les diferents peces, amb l'encofrat en contacte amb la cara exterior del formigó del viaducte”, explica Fabián Alcudia, gerent de l'empresa guanyadora.

“Un altre problema a resoldre era com realitzar l'estrobado de les peces tallades amb la grua. No podíem realitzar trepants pasantes per introduir les cadenes de la grua, en tenir l'encofrat en contacte amb el formigó per la cara exterior”, comenta Fabián.

Per a la realització d'aquesta obra es van fabricar torretes metàl·liques de diferents mesures per anivellar els rails de les curta-murs amb el pendent de l'encofrat dels ràfecs.

Altres finalistes del Premi del Diamant van ser:

- Orion Cort i Perforació, amb un treball de tall amb fil diamantado de pantalla de pilotis, realitzat durant la construcció del túnel d'Ezkio (Guipúscoa).

- L'empresa xilena Flesan Corts Diamantados, amb un projecte, realitzat en Talca (Xile), en el qual es va tallar i va extreure un aqüeducte construït en 1800 i que va ser descobert durant la construcció d'estacionaments subterranis.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Demolición Técnica, Corte y Perforación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    30/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    25/07/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis