Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las excavadoras Case ayudan a seguir la rotación de la Tierra
Aplicacions especials

Les excavadores Casi ajuden a seguir la rotació de la Terra

Redacció Interempresas16/09/2013

Kings Bay AS, un centre oficial de recerca de Noruega que depèn del Ministeri de Comerç i Indústria d'aquest país, ha adquirit dues excavadores de cadenes Casi. Les excavadores s'usaran en la construcció d'infraestructures i en el suport a l'assentament de Ny-Ålesund, a la illa de Spitsbergen, inclòs l'aeroport Ny-Ålesund, situat en Hamnerabben. A més d'un lloc molt aïllat, és l'assentament de personal de recerca més septentrional del món.

Kings Bay i l'Administració Noruega de Cartografia estan construint una carretera d'1,5 km que condueix a un nou observatori geodèsic situat en la propera població de Brandal. El centre albergarà una antena VLBI (interferometría de molt llarga base) que forma part d'una xarxa mundial d'antenes VLBI, que mesuren la velocitat de rotació de la Terra i la influència que sobre ella exerceixen les tempestes i alteracions solars, la qual cosa al seu torn ajuda a predir terratrèmols i tsunamis.

D'esquerra a dreta...
D'esquerra a dreta: Steinar Hårklau, operador, Holger Løkstad, operador, Kjell Hansen, comercial de Dagenborg Maskin AS, Odin Storli, operador, Oddbjørn Løkstad, responsable del servei mecànic, Per Magne Jenssen, operador, Trond Nasvik, muntador d'estructures, Hallgeir Reitan, responsable tècnic, i Åge Strand, responsable de perforació.

L'Institut Geodèsic de l'Administració de Cartografia també mesura i fixa una referència nacional per a les coordenades, la referencia geoide, la referència d'altitud i l'ajust postglacial. Gestiona un sistema nacional de posicionament de precisió GNSS mitjançant satèl·lit que al seu torn poden utilitzar les empreses de construcció per definir amb exactitud paràmetres d'excavació i partionar propietats.

“Necessitàvem a la ciutat una màquina per a petits treballs d'excavació, per la qual cosa optem per la CX130C, i triem la CX210C per a la construcció de carreteres i obertura de rases, doncs anem a instal·lar cables de fibra en 2014, per la qual cosa en 2013 i 2014 haurem d'obrir moltes rases”, comenta Hallgeir Reitan, director tècnic de Kings Bay. “Hi ha dues noves estacions previstes per 2014-2015, la qual cosa obligarà a construir carreteres i talusos nous”.

Són les primeres màquines Casi adquirides per Kings Bay, encara que el concessionari noruec de Casi Dagenborg Maskin AS subministra peces de recanvi a l'empresa des de fa alguns anys. El venedor Kjell Hansen afirma que Kings Bay ha estudiat les excavadores amb molt deteniment abans de tancar el tracte, per la qual cosa l'empresa és molt conscient de la reputació de durabilitat i fiabilitat de Casi en condicions de treball exigents. “La principal raó per triar Casi ha estat l'actitud de servei i suport del concessionari”, afirma Reitan.

"Aquí solament hi ha dos vols a la setmana i, per tant, és vital poder resoldre ràpidament els problemes amb les eines de servei del concessionari. Les solucions que ha proposat el concessionari pel que fa al diagnòstic d'avaries i el suport mitjançant tècnics de servei han pesat molt en la nostra decisió”.

“A més, som una comunitat de recerca interessada per la neteja del medi ambient, i el sistema de combustió diésel de les màquines ha sonat a música celestial als nostres científics”, comenta el Sr. Reitan.

Excavadora de cadenes Casi CX 210C

Excavadora de cadenes Casi CX 210C.

“Sabien molt sobre la productivitat de les màquines Casi. Però la venda no es va tancar fins que els vaig demostrar que no necessitaven un ordinador per fer revisions regulars i ajustos de servei de les màquines, doncs tot això pot fer-se des de la cabina”, declara el Sr. Hansen.

“A més teníem màquines en existències, per la qual cosa quan van obtenir el vistiplau de l'administració noruega, vam poder lliurar les excavadores al centre”.

En llocs tan aïllats, Kings Bay necessita que les seves màquines tinguin una fiabilitat i una durabilitat màximes. A més de mantenir l'aeroport obert, l'empresa subministra electricitat, aigua i catering a l'equip de recerca i administra Bjørnøen AS, una empresa pública propietària de la illa de Bjørnøen (illa de l'Ós).

El lloc està tan al nord, que en els durs mesos d'hivern serà gairebé impossible utilitzar les màquines, a causa de les bajísimas temperatures i els vents forts i heladores. Això significa que les màquines han de treballar molt intensament en els mesos d'estiu, encara que Kings Bay espera molts anys de servei fidel.

“Mantindrem les màquines a l'interior durant l'hivern, per la qual cosa esperem de les excavadores Casi una vida útil de fins a 20 anys”, afirma el Sr. Reitan.

Les excavadores Casi tornen a demostrar la seva capacitat per treballar en condicions climàtiques extremes
Les excavadores Casi tornen a demostrar la seva capacitat per treballar en condicions climàtiques extremes.

Dagenborg Maskin va visitar les instal·lacions del client per formar als operadors i tècnics. Les dues excavadores estan equipades amb seients d'operador millorats, llums de treball LED addicionals, accessoris de rotació i inclinació i calefacció extra en la cabina per afrontar les difícils condicions hivernals. Kings Bay ja ha manifestat la seva satisfacció amb les màquines Casi, i ha esmentat en particular la facilitat de control del sistema hidràulic, els baixos nivells de soroll extern i intern i el consum de combustible excepcionalment baix.

“Estem encantats d'haver estat triats com a proveïdor principal per al treball en un lloc tan exigent”, afirma Lene Thornholm, director comercial de Casi Construction Equipment per a la regió nòrdica.

“Les excavadores CX de la Sèrie C han demostrat ser particularment eficients i productives, i amb el suport del nostre concessionari Dagenborg Maskin, l'organització Kings Bay pot tenir la seguretat de molts anys de servei fiable”.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Comentaris de l'article/notícia

#1 - juan aspee romero
22/09/2013 5:14:39
podrían ayudarme con algunas dudas que tengo:partes del tren de potencia,y funcionmiento,como trabaja el diferencial,y sistema motriz

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis