Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case refuerza su red de distribución con el nombramiento de CM93

Casi reforça la seva xarxa de distribució amb el nomenament de CM93

09/09/2013

9 de setembre de 2013

Casi Construction Equipment ha anunciat el nomenament de Companyia Maquinària 93 com a distribuïdor d'Huelva, Sevilla, Còrdova, Màlaga, Jaén, Granada, Càceres, Badajoz i les Illes Balears. Part del Grup ITT (International Trucks & Tractors), CM93 oferirà la completa gamma de productes de Casi Construction Equipment a través dels seus 7 delegacions, 21 punts de venda de recanvis i 18 tallers propis repartits per tot el territori.

Els clients de Casi explicaran des d'ara amb l'expert assessorament de l'equip de vendes de CM93, que facilitarà les seves decisions de compra, oferint projectes de finançament a mesura i una flota de lloguers per a curt o llarg termini de 350 unitats.

L'equip de servei de CM93, compost per 97 tècnics completament formats en els productes de Casi, permet maximitzar el rendiment i el temps d'activitat de la maquinària. Per a això duen a terme les intervencions, bé en els seus propis tallers com en les instal·lacions del client.

Així mateix ofereix contractes de manteniment fets a mesura per a les necessitats dels seus clients que asseguren el correcte manteniment de les flotes amb uns costos operatius sempre sota control.

Alejandro Buitrago, responsable comercial de CM93
Alejandro Buitrago, responsable comercial de CM93.
CM93 compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la maquinària per a l'agricultura i la construcció. Durant aquests anys ha consolidat una sòlida reputació en termes de servei, recolzant a CaseIH en el sector de la maquinària agrícola i a New Holland tant en el sector agrícola com en el de construcció. Amb aquest nomenament CM93 ampliarà la seva oferta de servei també als clients de Casi, que tindran a la seva disposició un professional equip de vendes i post venda expert en les marques d'agricultura i construcció.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis