Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Madrid acogerá la I Edición del Foro sobre Deconstrucción

Madrid acollirà la I Edició del Fòrum sobre Deconstrucción

23/07/2013

23 de juliol de 2013

La Associació de Descontaminació de Residus Perillosos (Adrp), juntament amb la Associació Espanyola D'Empresaris de la Demolició (Aeded), i la Associació Espanyola de Demolició Tècnica Cort i Perforació (Aedt), han creat el Fòrum sobre Deconstrucción, que celebrarà la seva primera edició el divendres 27 de setembre de 2013 a Madrid.

El Fòrum  comptarà amb una sèrie de conferències i tallers, vinculats a la temàtica d'aquests gremis especialitzats: descontaminació, demolició, cort i perforació. També oferirà moments de trobada en els quals els assistents podran aprofitar per intercanviar impressions sobre les seves activitats amb altres professionals del sector.

Com a colofó i tancament de l'esdeveniment, tindrà lloc un sopar amb espectacle en la qual es lliuraran a més els guardons anuals als projectes més rellevants dels gremis organitzadors:

  • Premio de Descontaminació.
  • Premio de Demolició.
  • Premio del Diamant.

Encara que aquest esdeveniment és una iniciativa conjunta de tres associacions organitzadores, també participen un gran nombre d'entitats col·laboradores, col·legis professionals i mitjans de comunicació relacionats.

El Fòrum sobre Deconstrucción es planteja com el punt de trobada per difondre l'activitat d'aquests gremis especialitzats, promoure la col·laboració i fomentar la interacció dels professionals i empreses del sector, creant un marc de referència per al debat i la col·laboració entre empreses i entitats relacionades.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Descontaminación de Residuos Peligrosos
Asociación Española de Demolición Técnica, Corte y Perforación
Asociación Española de Demolición, Descontaminación, Corte y Reciclaje

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    30/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    25/07/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis