Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un poderoso cuarteto hace sitio para nuevas construcciones
Quatre excavadores Casi en una obra de demolició

Un poderós quartet fa lloc per a noves construccions

Redacció Interempresas27/06/2013
L'empresa de demolicions SER —Sanierung im Erd- und Rückbau GmbH— d'Heilbronn, Alemanya, ha desplegat quatre excavadores de cadenes Casi en una obra de demolició a gran escala. L'empresa s'ocupa actualment d'eliminar les restes de vells edificis industrials en les antigues instal·lacions fabrils d'Hansa Metallwerke i de rehabilitar el terreny. Hi ha tres excavadores de cadenes Casi de la nova Sèrie C treballant en una superfície de 44.000 metres quadrats, a més d'una altra excavadora de cadenes de la Seriï B i una excavadora de rodes Casi amb una pinça de classificació.

Bouwfonds Immobilienentwicklung GmbH va comprar les instal·lacions de Sigmaringerstrasse a Hansa Metallwerke AG al juny de 2012 per transformar una planta industrial cèntrica en una promoció urbana amb edificis comercials i residencials. A mitjan 2013, el solar albergarà l'edifici de la nova seu central d'Hansa i la nova Estació de bombers 5, a més de diverses unitats comercials i residencials.

Les obres de demolició i excavació es van confiar a SER, una empresa d'Heilbronn especialitzada en demolicions i recuperació de sòls. El contracte s'ha dividit en dos apartats i consisteix en la demolició d'un total de 20 edificis i 200.000 m3 d'espai tancat. Els terminis són limitats i, per complir-los, SER va optar per excavadores de cadenes Casi CX470B de 48 tones i 362 CV de potència; també utilitza tres excavadores CX370C de 37 tones i 266 CV.

El solar albergarà l'edifici de la nova seu central d'Hansa i la nova Estació de bombers 5, a més de diverses unitats comercials i residencials...
El solar albergarà l'edifici de la nova seu central d'Hansa i la nova Estació de bombers 5, a més de diverses unitats comercials i residencials.

Reiner Kuch, president de l'oficina de Casi a Stuttgart, ens informa: “Presentem les noves excavadores de cadenes de la Sèrie C en la fira Intermat de París de l'any passat. Per això estem particularment orgullosos d'haver guanyat tan aviat el favor del líder del sector SER per a la nova sèrie. El contracte de SER suposava gens menys que set excavadores de cadenes CX370C”.

Segons SER, els factors decisius per a la compra van ser l'elevada capacitat i l'eficàcia de les màquines en relació amb el cost, però també la solidesa de la seva construcció i la fiabilitat. A més, amb la seva nova Sèrie C, Casi té al seu programa una nova generació d'excavadores de cadenes extremadament econòmiques que consumeixen una quantitat de combustible substancialment menor amb motors més potents.

El nivell de soroll especialment baix de les noves màquines de la Sèrie C també contribueixen a la bona compatibilitat amb l'entorn...
El nivell de soroll especialment baix de les noves màquines de la Sèrie C també contribueixen a la bona compatibilitat amb l'entorn.

“Abans del lliurament, equipem les màquines en el concessionari amb el nostre paquet de demolició, proteccions Rops/Fops i canonades suplementàries per manejar martells, pinces i cisalles”, comenta Kuch. “El paquet d'equipament incloïa també enganxis ràpids Oilquick, panells protectors per a la torreta i paragolpes. I, per descomptat, totes les màquines van rebre la librea taronja característica de SER”.

Per al cap d'obra de SER, Willi Braun, encarregat de traslladar al voltant de 46.000 tones de restes de materials de construcció i de 20.000 m3 de terra excavada, l'element decisiu és el funcionament sense problemes i sense avaries de les màquines Casi. Les quatre excavadores de cadenes que treballen en l'obra comparteixen les tasques i utilitzen diverses eines, com a pinces de classificació, pinces de demolició, cisalles, imants, pulverizadores i martells hidràulics. Braun afirma que aquesta flexibilitat operativa determina un nivell molt alt d'aprofitament de la capacitat de les màquines.

Per a la demolició...
Per a la demolició, SER va optar per excavadores de cadenes Casi CX470B de 48 tones i 362 CV de potència; també utilitza tres excavadores CX370C de 37 tones i 266 CV.

Reducció d'emissions

Com explica Braun, també és important mantenir les emissions al nivell més baix possible. Per optar als contractes municipals, un requisit essencial és complir les especificacions de la UE fins a l'etapa 3B. Protegir als residents durant l'obres és un altre factor crític. Per això, per al treball a Stuttgart SER ha presentat un pla detallat de reducció de la pols. L'avantatge per SER és que amb el seu sistema CEGR i el filtre de partícules, la Casi CX370C supera les normes d'emissions vigents. El nivell de soroll especialment baix de les noves màquines de la Sèrie C també contribueixen a la bona compatibilitat amb l'entorn.

El cap d'obra Willi Braum resumeix la funció de les excavadores de cadenes Casi en el seu projecte: “bon rendiment, comoditat i cap queixa”.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis