Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco lanza un compresor que marca nuevos hitos en ahorros de energia

Atles Copco llança un compressor que marca noves fites en estalvis d'energia

18/06/2013

20 de juny de 2013

Atles Copco ha introduït al mercat un innovador compressor que estableix noves fites en eficiència energètica. Aquest nou compressor pot reduir fins a en un 50% el consum energètic dels compressors de velocitat fixa tradicionals.

El nou compressor va obtenir una acceptació immediata per part del mercat, venent més de 500 unitats en les dues setmanes posteriors al llançament, que va tenir lloc el passat mes d'abril. Aquest nou compressor és el resultat de diversos anys de recerca i desenvolupament. La major innovació és la integració del motor d'imants permanents interiors amb l'element de compressió, la qual cosa crea una màquina més lleugera, més silenciosa i més eficient.

Imagen

“El nostre nou compressor defineix un nou estàndard, amb una reducció del consum d'energia de fins a un 50%”, afirma Stephan Kuhn, president de l'àrea de negoci Tècniques en Energia Comprimida. “Beneficiarà tant als nostres clients com al medi ambient. És un gran exemple de com nostra inversió en R+D està donant els seus fruits”.

Els compressors Atles Copco s'utilitzen virtualment en tots els sectors de l'economia mundial: en obres de construcció, plataformes petrolíferes, hospitals, en el sector de fabricació i la indústria de procés, per citar solament alguns exemples. Aquest nou compressor necessita únicament la meitat de l'espai que els seus predecessors per a la seva instal·lació. Així mateix és més silenciós, amb un nivell sonor comparable al d'una conversa normal. Atles Copco va invertir l'any passat un 24% més en recerca i desenvolupament, continuant amb el seu compromís de fabricar els productes més innovadors.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis