Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las cargadoras Case 521F-XT muestran su alta productividad en aplicaciones agrícolas

Les carregadores Casi 521F-XT mostren la seva alta productivitat en aplicacions agrícoles

14/06/2013

14 de juny de 2013

Comoditat, economia i alta productivitat són alguns dels atributs més valorats pels usuaris de les innovadores carregadores de pneumàtics Casi 521F-XT, amb cinemàtica en paral·lel, que demostren una eficàcia total també en aplicacions agrícoles. El passat mes de març, Lleonesa de Maquinària (Lemasa), distribuïdor de Casi para León, va lliurar dues carregadores Casi 521F-XT a Blat de moro de l'Erm (Maipa), empresa pertanyent al Grup Sants Barri, un dels seus clients més antics i fidels, dedicat entre altres activitats al mercat de cereals. Les noves màquines porten dos mesos treballant a ple rendiment en Villazala de l'Erm i Sahagún de Campos, en la càrrega, descàrrega i apilamiento de cereals i abonaments.

Lemasa orienta les seves vendes cap a sectors com l'agrícola, el forestal, la ferralla o el ferroviari, que actualment tenen major activitat que el de l'obra pública. Amb aquesta estratègia de diversificació i d'exploració constant de nous nínxols de mercat aconsegueix mantenir-se en els primers llocs del sector. Segons Miguel Rodríguez, gerent i fundador de l'empresa: “Lemasa va aconseguir l'any passat el 70% de la quota de mercat en León. Actualment el sector agrícola és dels més actius, i es podria dir que és el que s'està mantenint en aquests moments de crisis”. Un altre exemple d'aquesta projecció de l'empresa és la venda d'una tercera pala Casi 521F-XT “a un client del sector maderero, Fustes i Transports Julio López, que aviat estarà treballant en una fàbrica de paletizados de fusta”, explica Rodríguez.

Com a distribuïdor de Casi des de fa 30 anys, el gerent de Lemasa coneix perfectament el producte. Quant a les carregadores 521F-XT recentment venudes a Maipa, Miguel Rodríguez destaca els avantatges que aquestes màquines aporten a l'activitat agrícola del seu client: “A més dels coneguts avantatges de la marca, com la seva qualitat tècnica i tecnològica, la disponibilitat de recanvis o la qualitat del servei, en aquest cas les grans qualitats afegides per al meu client són la cinemàtica paral·lela, el sistema de l'electro ventilador reversible, que a més de refrigerar neteja la màquina, els bloquejos automàtics i les cabines refrigerades”.

Claudelina Rodríguez Rodríguez, administradora del Grup Barri, i Miguel Rodríguez, gerent de Lemasa
Claudelina Rodríguez Rodríguez, administradora del Grup Barri, i Miguel Rodríguez, gerent de Lemasa.
Per la seva banda, Eladio Barri, responsable de la maquinària de càrrega de Maipa, resumeix així els motius de la seva elecció: “Ja coneixem la marca i. estem molt contents amb Casi. Tenim una 521D amb 9.000 hores i no ha donat mai cap problema. La 521I-XT és una màquina econòmica i molt còmoda, tant per a l'ús com per al manteniment. A més, en la nostra activitat el refrigerador netejador que incorpora és especialment útil i necessari, ja que en els secaderos s'aixeca molta pols i s'embruta tot molt”.

La versatilitat de les carregadores de pneumàtics de Casi les converteix en una opció segura, rendible i productiva també per al sector de l'agricultura i les seves activitats relacionades. Així, per exemple, per treballar amb forquetes i moure palets la millor configuració és la cinemàtica en paral·lel de les pales Casi 521F-XT, ja que la càrrega sempre va paral·lela al sòl i mai es pot perdre per inclinació. D'altra banda sí les màquines treballen amb cullera, les pèrdues de material, per desnivell o sots del terreny es reduirien al màxim gràcies al sistema Ride Control. A més, al no existir elements intermedis entre la cabina i l'implemento, bé sigui porta palets o cullera, la visibilitat és total, la qual cosa resulta fonamental en nombroses tasques.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis