Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a JCB celebra la fabricación de 1 millón de máquinas

JCB celebra la fabricació d'1 milió de màquines

20/05/2013

20 de maig de 2013

Centenars d'empleats de JCB han celebrat junts la producció de la màquina número 1 milió, fita reflectida en la façana de cristall de la seu mundial de JCB en Rocester (Staffordshire, Regne Unit), amb una imatge gràfica que representa aquest important assoliment.

La imatge cobreix un àrea de més de 900 m2 i un total de 207 finestres cobertes per peces d'impressió individuals (50 hores de treball de cinc persones han donat forma a un trencaclosques gegant).

Empleats de JCB celebrant la fabricació de la màquina un milió
Empleats de JCB celebrant la fabricació de la màquina un milió.
A la zona de recepció s'ha col·locat la màquina número 1 milió, una excavadora d'erugues JS220 de 22 tones, fabricada en plata brillant. Com a dada curiosa, destacar que si es col·loquessin seguides el milió de màquines fabricades per JCB es cobriria una extensió equivalent a la distància que hi ha des de Regne Unit fins a Austràlia.

Sir Anthony Bamford, president de JCB, comentava: “JCB ha necessitat més de 67 anys per produir la seva màquina número 1 milió. Encara que sembli increïble, un terç d'aquestes màquines s'han fabricat en els últims sis anys. Aconseguir la fita del milió és el resultat d'un gran esforç per part de l'equip de JCB, tant en el passat com en el present, assoliment del que tots poden estar justificadamente orgullosos. El nostre continu creixement farà que la màquina número 2 milions de JCB es produeixi en molt menys temps”.

Més de 2.500 distribuïdors de JCB i clients s'uniran a les celebracions en les properes setmanes, en les quals la companyia engega la següent fase del seu programa de creixement global mitjançant l'organització de la conferència mundial sobre productes més important en els seus 67 anys d'història. L'esdeveniment en Rocester mostrarà l'últim de JCB en màquines de construcció, agrícoles i industrials.

A la zona de recepció s'ha col·locat la màquina número 1 milió, una excavadora d'erugues JS220 de 22 tones, fabricada en plata brillant...
A la zona de recepció s'ha col·locat la màquina número 1 milió, una excavadora d'erugues JS220 de 22 tones, fabricada en plata brillant.
Sir Anthony Bamford, president de JCB, al costat de la màquina un milió
Sir Anthony Bamford, president de JCB, al costat de la màquina un milió.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis