Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco se centra en la mejora continua de la eficiencia
La signatura introdueix nous productes de diferents tecnologies i per a diferents aplicacions pensant en l'estalvi energètic

Atles Copco se centra en la millora contínua de l'eficiència

Redacció Interempresas07/05/2013
Els productes i les solucions de Atles Copco es milloren contínuament en funció de les demandes dels clients respecte a la qualitat, el cost i l'eficiència, així com la petjada de carboni. En línia amb el seu esforç continu per a la millora de l'eficiència, Atles Copco introdueix gammes de productes de diferents tecnologies i per a diferents aplicacions que proporcionen als clients uns considerables estalvis energètics.
Imagen

En línia amb el seu esforç continu per a la millora de l'eficiència, Atles Copco introdueix gammes de productes de diferents tecnologies i per a diferents aplicacions que proporcionen als clients uns considerables estalvis energètics.

Una nova gamma de compressors de cargol amb injecció d'oli GA

Atles Copco presenta el compressor GA 250, i gran eficiència energètica, que forma part de la nova gamma de compressors de cargol lubricados GA 160+-315. El nou element d'una etapa millora el rendiment fins a en un 10% en comparació de la generació anterior. El controlador intel·ligent Elektronikon integra funcionalitats avançades que optimitzen l'ús del compressor. Gràcies al sistema de recuperació d'energia, la calor generada pel compressor es pot recuperar i convertir en una nova font d'energia en la instal·lació.

La gamma de bufadors de cargol ZS s'amplia amb un nou model de grandària reduïda

La sèrie ZS és famosa per proporcionar un estalvi energètic mitjà del 30% pel que fa a les bufadors de lòbul convencionals que s'utilitzen per a una àmplia gamma d'aplicacions de baixa pressió, tals com la ventilació en els processos de tractament d'aigües residuals. Estan disponibles amb control de velocitat variable (VSD) integrat i compleixen amb tots els requisits de la classe 0 (ISO8573-1).

La sèrie ZS pot proporcionar un estalvi energètic mitjà del 30% pel que fa a les bufadors de lòbul convencionals
La sèrie ZS pot proporcionar un estalvi energètic mitjà del 30% pel que fa a les bufadors de lòbul convencionals.

Canvio cap a una nova tecnologia de les bufadors centrífugues exemptes d'oli ZM

Bufadors (pressió i buit), que ofereixen major fiabilitat i eficiència, són adequades per a diferents aplicacions d'aire i gas a baixa pressió.

Ampliació de la gamma de compressors ZE VSD

Els compressors ZE de baixa pressió amb VSD ofereixen un cabal d'aire variable amb el mínim cost energètic. Es lliuren llests per usar en paquets tot en un que inclouen un potent controlador, un refrigerador posterior i un accionament de velocitat variable integrat. Gràcies al seu compacte disseny, no és necessari afegir cap extra, per la qual cosa la instal·lació es redueix al mínim.

Els compressors ZE de baixa pressió amb VSD ofereixen un cabal d'aire variable amb el mínim cost energètic
Els compressors ZE de baixa pressió amb VSD ofereixen un cabal d'aire variable amb el mínim cost energètic.

Intel·ligència integrada per a compressors centrífugs exempts d'oli

L'última generació de compressors ZH 350+ ara pot connectar-se a controladors centrals per optimitzar les seves possibilitats d'ús. Cada compressor es lliura en un paquet llest per usar que inclou canonades internes, refrigeradors integrats, motor, sistema de control i components conjunyits al 100%.

ZH 350+ és una gamma de compressors centrífugs exempts d'oli
ZH 350+ és una gamma de compressors centrífugs exempts d'oli.

Nova gamma XD550-3600 d'assecadors d'adsorció regenerats per la calor de la compressió

Els assecadors d'aquesta gamma no consumeixen aire comprimit gràcies a la refrigeració sense aire de purga. Hi ha dues versions disponibles: una amb un punt de rosada garantida de -40 °C, i una altra amb supressió del punt de rosada. Aquesta última no disposa d'escalfament addicional integrat, però redueix el consum d'energia del quadre de control electrònic a uns pocs watts.

Un nou membre en la família d'assecadors regenerats per la calor de la compressió amb tambor rotatiu

El nou assecador ND 1000 destaca pel seu fiable funcionament, el seu disseny de qualitat comprovada i un mínim cost total de propietat, a més d'una excel·lent eficiència energètica. El ND 1000 ofereix el 100% del cabal en la sortida, la qual cosa suposa un major estalvi d'energia, ja que no es perd aire comprimit per a la purga. Per tot això, no existeix un altre producte com aquest al mercat.

Una nova generació de filtres

Els nous filtres coalescentes PD 150 són realment eficients: ofereixen una òptima trajectòria del cabal d'aire a través de la carcassa i el cartutx, la qual cosa redueix la turbulència d'aire i les caigudes de pressió i limita la pressió de treball per aconseguir un gran estalvi d'energia sense sacrificar la producció, la fiabilitat i l'eficiència.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis