Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SiteWatch coloca al gestor de flotas en el asiento del conductor
Una de les grans atraccions de Casi en Bauma 2013

SiteWatch col·loca al gestor de flotes en el seient del conductor

Redacció Interempresas25/04/2013
Casi SiteWatch és una eina essencial de control de flotes que permet al client prendre el control total de les seves màquines, del manteniment de la seva flota i dels seus costos d'explotació. Amb funcions de diagnòstic i telemàtiques en temps real, SiteWatch col·loca al gestor de flotes en el seient de l'operador de cadascuna de les màquines de l'empresa, redueix els temps d'inactivitat, retalla el consum de combustible i estalvia diners.

Mesurant amb precisió el rendiment operatiu, els clients poden augmentar la productivitat, potenciar l'ús i mantenir-se al tant dels problemes de manteniment del parc. Amb plans de manteniment programats, l'operador pot fins i tot deixar els requisits de servei i manteniment en mans del seu concessionari Casi amb la tranquil·litat de saber que la seva maquinària estarà rebent el servei de suport més rendible possible.

El mòdul de control de SiteWatch recull contínuament informació dels sistemes de control de les màquines
El mòdul de control de SiteWatch recull contínuament informació dels sistemes de control de les màquines.

Transferència de dades regular

El mòdul de control de SiteWatch recull contínuament informació dels sistemes de control de les màquines, inclosos la posició de la màquina, la productivitat, l'eficiència d'aprofitament del combustible, els requisits de manteniment i els paràmetres de salut operativa. Aquestes dades es transmeten automàticament per mitjà de l'enllaç telemàtic al portal web d'usuari de Casi.

El sistema Avançat, que es lliura amb dozers, carregadores de pneumàtics i excavadores de cadenes i de rodes, envia un informe de dades cada 10 minuts, la freqüència de transmissió d'informes en temps real més alta del mercat. El pla de subscripció Bàsic per retroexcavadoras, minicargadoras de cadenes i de rodes i midiexcavadoras envia informes cada dues hores. Tots dos paquets de subscripció tenen una durada de tres anys, ampliables per mitjà del canal de recanvis del concessionari.

Les dades poden supervisar-los el client o el concessionari Casi en qualsevol ordinador o tableta amb connexió a Internet, la qual cosa garanteix la solució eficient i ràpida de totes les operacions de manteniment i reparació. Gràcies a la disponibilitat regular de les dades d'explotació, els clients i els concessionaris poden planificar amb antelació les operacions de manteniment, demanar recanvis i filtres amb temps suficient i programar les parades de manteniment en funció de les necessitats de l'obra.

Informes flexibles

Casi SiteWatch proporciona informació operativa crítica relativa al parc de maquinària complet. Els clients poden accedir a aquestes dades des del portal web i rebre informes regulars a la mesura sobre la seva flota. Aquests informes poden incloure mapes de localització de les màquines, informes de consum de combustible de cada màquina que poden utilitzar-se per millorar l'eficiència de l'operador, informes d'activitat de la màquina que ajuden a incrementar el seu aprofitament i informis CA-Bus que proporcionen anàlisis detallades dels paràmetres operatius.

Analitzant aquesta informació els gestors i propietaris de flotes poden avaluar de forma òptima l'ús de les seves màquines i desplaçar-les per emprar-les amb la màxima productivitat, retallar temps morts i consum excessiu de combustible i potenciar l'ús de la totalitat de la flota. També poden marcar els casos en què és necessari impartir més formació a l'operador o vigilar el consum de combustible en una obra concreta.

Augment de la seguretat de les màquines

A més d'eficiència operativa, SiteWatch proporciona als clients dades exactes de posició, amb opcions de restricció de moviments i horaris de treball que poden evitar l'ús no autoritzat de les màquines. A més de constituir una solució de detecció de robatoris, això és particularment útil per a les empreses de lloguer, doncs poden vigilar si les màquines s'utilitzen després de la terminació del període de lloguer i carregar els costos corresponents al client.

El propietari de la màquina pot avisar automàticament si s'està movent sense autorització i ajudar així a evitar robatoris en obres i, en alguns casos, reduir els costos del segur.

El pla de subscripció Bàsic per retroexcavadoras, minicargadoras de cadenes i de rodes i midiexcavadoras envia informes cada dues hores...
El pla de subscripció Bàsic per retroexcavadoras, minicargadoras de cadenes i de rodes i midiexcavadoras envia informes cada dues hores.

Protecció extra de les màquines

Hi ha plans de protecció Casi per a tota la gamma de maquinària Casi. S'ofereixen tres opcions de cobertura: Transmissió, Transmissió i sistema hidràulic i Premier, amb cobertures que arriben fins a cinc anys o 8.000 hores. A més, els clients poden contractar en el seu concessionari Casi un Pla de manteniment programat. Amb aquests contractes, el client coneixerà exactament els costos d'explotació de les seves màquines.

SiteWatch, el pla de protecció Casi i un programa de manteniment permeten al concessionari respondre ràpidament als possibles problemes en l'obra i planificar amb el client el manteniment regular coordinat. Les dades també permeten al concessionari vigilar estretament cadascuna de les màquines i emetre alertes de diagnòstic i de solució de problemes.

Disponible en fàbrica

Casi SiteWatch s'oferirà com a opció directa de fàbrica en alguns models. A més, els clients poden demanar SiteWatch com a accessori instal·lat pel concessionari, amb kits especials per a les diferents gammes de models. Hi ha també un kit SiteWatch universal que pot utilitzar-se amb màquines de qualsevol marca. Permet al client gestionar una flota mixta amb un sol sistema de gestió.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis