Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a JCB se ‘pone a punto’ para encarar los desafíos del 2013
Durant tres jornades la companyia ha transmès als seus distribuïdors tota la motivació i l'esperit d'innovació que caracteritzen a la marca

JCB es ‘posa a punt’ per encarar els desafiaments del 2013

Redacció Interempresas 12/04/2013
JCB ha celebrat a Alcalá d'Henares (Madrid), la seva primera convenció de l'any sota el lema ‘Posada a punt 2013’. Al llarg de tres jornades de treball, s'han dut a terme cursos pràctics i teòrics per conèixer a fons les novetats que el fabricant ha incorporat a la seva oferta de maquinària per als sectors de la construcció, l'agricultura, la ramaderia i el reciclatge.
A la primera convenció de l'any de JCB han acudit els representants de tots els distribuïdors que la companyia té repartits al llarg de la geografia espanyola, incloent tots dos arxipèlags, juntament amb els seus equips comercials de venedors que són els qui major interès tenen a estar al dia de les innovacions incorporades a tots els models de la marca i els qui millor coneixen les necessitats dels clients.
Foto de grup amb els participantres en la convenció
Foto de grup amb els participantres en la convenció.
En aquesta convenció ‘Posada a punt 2013’, el nou motor JCB Ecomax ha ocupat un lloc protagonista, ja que compleix amb la normativa Tier4i sense la necessitat de cap tipus de postratamiento dels gasos de fuita. Cada assistent es va poder familiaritzar amb les novetats que incorporen la mixta 3CX, la telescòpica 531-70 i la pala carregadora 437, tots equipats amb el nou motor Ecomax que a més garanteix a l'usuari un estalvi important en el consum. Els venedors van gaudir provant ells mateixos la comoditat dels comandaments i la resposta de cada màquina, destacant la gran diferència que aporta la bomba de cabal variable en l'execució dels moviments de la retrocargadora.

Anteriorment, l'equip d'enginyers de JCB havia format a tots els caps de servei i mecànics dels distribuïdors organitzats en petits grups sobre els protocols de manteniment, diagnòstic i reparació amb ajuda d'un motor desmuntat. D'aquesta forma, tota l'organització comercial i tècnica de JCB a Espanya està totalment preparada per conèixer i explicar els avantatges que aporta la nova tecnologia.

Un moment del curs de vendes
Un moment del curs de vendes.
Amb la finalitat d'apropar als venedors a les noves tècniques de vendes, s'ha impartit també un taller sobre estratègies de negociació, en el qual s'ha inclòs un curs de motivació per als venedors i que ha propiciat el treball en equip per aconseguir els objectius plantejats.

A més, l'esdeveniment ha estat el marc triat per presentar un concurs de vídeos sobre aplicacions pràctiques de màquines JCB, que està obert des d'ara per a clients, distribuïdors i simpatitzants de JCB, i els guanyadors dels quals es veuran reconeguts en breu a la pàgina que el fabricant estrenarà en YouTube. Tots els interessats podran enviar els seus vídeos fins al 30 de juny de 2013 a l'adreça: jcb.concursovideos@gmail.com

Cerimònia de lliurament de premis
Cerimònia de lliurament de premis.

Com a clausura de l'esdeveniment, s'ha celebrat un sopar de gala en el Casino d'Alcalá d'Henares en la qual s'han atorgat els premis als millors distribuïdors i venedors de 2012 en cada categoria de producte. La directora general de JCB Espanya, Brunhilde Rygiert, va agrair la presència de tots els assistents i es va acomiadar d'ells convocant-los a la celebració del 20º aniversari de la creació de deu dels seus distribuïdors a Espanya, que tindrà lloc el proper mes de juny.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis