Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Haver & Boecker presenta en Bauma 2013 su tecnología Haver Adams Process

El Grup Haver & Boecker presenta en Bauma 2013 la seva tecnologia Haver Adams Process

04/04/2013

4 d'abril de 2012

En el sector de la tecnologia d'ensacat, la divisió de maquinària de el Grup Haver & Boecker presentarà en Bauma 2013 la seva tecnologia Haver Adams Process. Un sistema d'ompliment de productes en pols completament ecològica. Des que el Grup Haver va introduir la seva tecnologia HAP la indústria ha sabut apreciar els seus principals avantatges com la protecció total del producte, l'increment de la seva vida útil o el fet de mantenir un entorn net durant tot el procés logístic. Fins a li data el Grup ha venut més de 50 sistemes HAP de les seves versions estàtiques i rotatives.
Haver Adams Process
Haver Adams Process.
Després que el primer sistema HAP aconseguís aconseguir un rendiment d'1.200 sacs per hora, els clients ràpidament van expressar el seu desig d'aconseguir un rendiment fins i tot superior. El Grup Haver & Boecker va optimitzar la seva tecnologia i gràcies a un nou mòdul d'ompliment i a un sistema rotatiu constant, ofereix avui dia un sistema d'alt rendiment, de fins a 12 boques d'ompliment. L'experiència adquirida amb els sistemes rotatius Haver Trencat-Packer i la tecnologia FFS han estat combinades per aconseguir aquests rendiments de fins a 2.000 sacs hora - per a sacs de 25 kg.

A causa del disseny modular de l'equip es poden incorporar tots dos sistemes d'ompliment, per turbina o per aire, i aconseguir així solucions d'ompliment per a una àmplia gamma de productes. Usant l'experiència acumulada durant aquests anys es poden processar tots aquells productes que puguin ser omplerts en un sac de vàlvula, sempre que aquests tinguin una densitat a orri mínima. També es poden omplir aquells productes que per les seves característiques i propietats flueixen amb dificultat.

Recentment el Grup Haver & Boecker ha engegat a Gran Bretanya un sistema d'alt rendiment Adams de 8 boques d'ompliment, per a ciment i morter, amb uns excel·lents resultats. A més del rendiment volem destacar l'ús fàcil del sistema per a l'operari i sobretot el seu baix nivell d'emissió de pols i sorolls. El sistema està completament encapsulat i equipat amb materials que absorbeixen el soroll.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis