Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bauma acoge las últimas soluciones de transporte para las grandes obras y la minería
Avançament de novetats

Bauma acull les últimes solucions de transport per a les grans obres i la mineria

Redacció Interempresas04/04/2013
En Bauma 2013, que tindrà lloc del 15 al 21 d'abril a Munic, els fabricants de maquinària per a la mineria, l'extracció i el processament de matèries primeres exhibiran les solucions per cobrir les necessitats de matèries primeres a tot el món. A continuació, es presenten les innovacions i els productes més destacats d'alguns expositors.

Bergmann Maschinenbau, empresa coneguda per les seves dumpers de rodes, vehicles especials i dumpers per a treballs de mineria, s'endinsa al mercat dels dumpers de cadenes: el nou 4010, amb un volquete de 6,3 m3, una capacitat de càrrega de 10.000 kg i una pressió sobre sòl de tan sol 0,45 kg/cm2. D'aquesta forma compleix tots els requisits per a l'ús en zones humides, en la construcció de canonades, així com en l'explotació mineral i en territoris pantanosos. El disseny del xassís li permet portar sobre el vehicle diferents formes de caixes com el volquete posterior, el volquete rodó, la plataforma de càrrega o la tremuja. Així mateix, és possible muntar un sistema de canvi ràpid per adaptar-se als diferents requeriments. Amb la versió de grua davant o darrere de la cabina, el 4010 també és apte com a eruga per soldar, requerit per construir canonades.

Bauma 2010
Bauma 2010.
Daimler presenta amb el Mercedes-Benz Arocs la nova potència per a aplicacions en mineria a cel obert de roca dura i pedreres. Aquests volquetes, camions volquete, hormigoneras, tractors i xassís de remolc estan disponibles en vehicles de dos, tres i quatre eixos en 16 nivells de potència de 175 a 460 kW. Tots els motors compleixen la normativa de baixes emissions de fuita Euro VI. El disseny de l'Arocs Loader aposta per un pes propi reduït. L'hormigonera 8x4/4, el pes màxim de la qual admissible és de 32 tones, pesa 9.250 kg. D'aquesta manera, en cada viatge es poden subministrar 8 m3 de formigó prefabricat, mig metre cúbic més que fins ara.

Les empreses mineres estan buscant des de fa anys una forma de protegir els flancs dels cars pneumàtics dels seus dumpers de possibles danys. A causa dels llargs recorreguts, l'elevat pes que transporten i l'increment del cost de combustible, les cadenes protectores dels pneumàtics, que funcionen bé en carregadores de rodes, excavadores i motoniveladoras, sovint no resulten rendibles pels dumpers. Erlau ha resolt aquest problema amb la protecció dels flancs Sideflex. Durant el treball, els elements de protecció desvien els enderrocs dels flancs. En cas contrari, els flancs del pneumàtic podrien resultar danyats o perforats, fent la roda inservible i la immobilització resultant del vehicle. Mentre que els components de fixació del Sideflex estan fets d'acer, tots els elements de protecció importants s'han realitzat en un plàstic tècnicament avançat. L'efecte de memòria d'aquest robust material fa que els elements de protecció recuperin la seva forma original després d'un cert temps després de produir-se una deformació per un xoc fort sense que es constati una pèrdua de la qualitat.

Un dels principals productes d'exposició de GHH Fahrzeuge GmbH és la seva carregadora especialment baixa SLP-14 amb 14 t de càrrega útil. El sistema de transmissió eficient (EDS) és un sistema que combina un accionament hidrostàtic amb una transmissió de potència mecànica als eixos i les rodes per satisfer les demandes de la indústria minera. El motor diésel, proveït d'un sofisticat sistema de tractament de gasos de fuita, es complementa amb un motor híbrid de fre hidràulic per a la recuperació d'energia de frenat.

Bauma 2010
Bauma 2010.

En la mineria es produeixen grans quantitats d'enderrocs, roca estèril i materials que contenen minerals. Tots aquests materials han de ser transportats des del lloc de l'extracció per carreteres empinades i sense pavimentar per al seu posterior processament o eliminació. MAN exposa un volquete de descàrrega posterior TGS-WW para grans pesos de fins a 50 t. S'utilitzen volquetes de tremuja o descàrrega posterior amb xassís de tres o quatre eixos. Els requeriments són molt alts: la duresa dels torns múltiples amb taxes màximes de producció diària, la pesada càrrega, l'ús en tot tipus de terrenys i una gran formació de pols. Els vehicles per a la mineria, per tant, han de ser robusts, tenir una gran capacitat de càrrega, anar equipats amb potents motors i, al mateix temps, tenir un funcionament rendible. Per complir amb les altes exigències de les empreses mineres, MAN ofereix des de sistemes de servei tècnic adaptats a les condicions locals fins a solucions mòbils de taller completes per a la flota de vehicles.

Scania concentra ara la seva experiència per oferir una àmplia gamma de solucions a les empreses mineres que operen a escala mundial: sistemes i vehicles que representen vincles importants per a les cadenes de producció d'aquestes empreses. La mineria, en particular, requereix un enfocament a mesura en el qual Scania desenvolupa solucions òptimes juntament amb les empreses mineres. Entre elles cal citar no solament els vehicles especials per a la mineria i la construcció de túnels, sinó també els autobusos per al transport dels equips, els motors per a l'accionament de maquinària pesades i els generadors i els tallers mòbils en mòduls contenidors per al manteniment i la reparació in situ.

Empreses o entitats relacionades

Firamunich, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis