Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case facilita los trabajos de excavación en obras urbanas con las nuevas CX75C SR y CX80C
Són els primers models d'aquesta signatura que compleixen la norma d'emissions Tier 4 Final

Casi facilita els treballs d'excavació en obres urbanes amb les noves CX75C SR i CX80C

Redacció Interempresas01/04/2013
Casi Construction Equipment presenta els models CX75C SR i CX80C d'excavadores de cadenes de grandària mitjana eficients i netes que compleixen la norma Tier 4 Final amb especificacions actualitzades i millorades per satisfer les necessitats dels clients en els sectors d'excavació, aigües i clavegueram, i construcció residencial i comercial.

La norma d'emissions Tier 4 Final es compleix en aquests models utilitzant la recirculació refrigerada dels gasos de fuita (CEGR) juntament amb un sistema diésel d'oxidació catalítica (DOC). Aquestes màquines no necessiten filtre de partícules diésel (DPF), la qual cosa significa que no necessiten regeneració activa del filtre, que consumeix combustible, ni substitució del costós filtre DPF.

Imagen

Seguretat i comoditat per a l'operador

Les excavadores de radi de gir curt CX75C SR i convencional CX80C s'han desenvolupat amb la comoditat i la seguretat de l'operador com a prioritats del disseny. La cabina s'ha redissenyat per complet, i compleix les normes de seguretat ROPS i FOPS de nivell II. S'ha incrementat l'espai interior i la cabina és un 7% més ampla que en les versions anteriors. La major superfície acristalada millora la visibilitat cap a la part davantera de la màquina. La visibilitat posterior s'ha millorat amb l'opció d'una càmera de visió posterior.

Per a aplicacions especials que exigeixen major seguretat, Casi ofereix dos protectors diferents de la finestreta davantera i un kit certificat d'elevació i manipulació per aixecar objectes amb seguretat.

Les noves midiexcavadoras porten el mateix monitor en color de gran grandària dels models majors de la Sèrie CX C de Casi. Tots dos models estan proveïts d'un eficient sistema de condicionament de l'aire automàtic amb cinc sortides d'aire ajustables i dues sortides de desescarchado de sèrie.

Potència per treballar

Les màquines CX75C SR i CX80C desenvolupen un 9% més de potència hidràulica que les seves predecessores. Amb una cabal en la bomba de 148 litres/minut, enfront dels 136 litres/minut dels models anteriors, els temps de cicle i la força d'excavació han millorat fins a un 3%. Per optimitzar el temps de servei actiu, les noves màquines porten un dipòsit de combustible major de 120 litres que s'omple fàcilment amb la bomba elèctrica de repostaje opcional. El manteniment es completa ràpidament, doncs és més fàcil que mai. Els radiadors i filtres i el motor i el sistema hidràulic són fàcilment accessibles des del sòl, la qual cosa contribueix a augmentar la seguretat i senzillesa de les operacions de manteniment.

Imagen

Versatilitat “extraordinària”

Amb tres sistemes de ploma (monobloque, giratòria i desplaçable), quatre sistemes auxiliars de control hidràulic (que es regulen amb la mà o amb el peu), tres opcions de cadenes (amb sabates de goma o d'acer) i dues longituds de balancín, les excavadores de grandària mitjana de la Sèrie C poden abordar les aplicacions més variades.

Les midiexcavadoras Casi són l'elecció idònia per a obres urbanes pel seu excel·lent comportament d'emissions i per les seves reduïda grandària. La CX75C SR té un radi de gir posterior d'1.290 mm i davanter d'1.630 mm, la qual cosa permet a l'excavadora executar opcions contínues de gir i abocament en una amplària de treball de menys de 3 m.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis