Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una Case 1121F acelera la llegada del tren de alta velocidad al suroeste de Francia
La maquinària subministrada per Casi Construction permetrà a Trezence TP estalviar 100.000 euros en 3 anys

Una Casi 1121F accelera l'arribada del tren d'alta velocitat al sud-oest de França

Redacció Interempresas12/03/2013
El contractista i explotador de pedreres francès Trezence-TP ha rebut la primera carregadora de pneumàtics Casi 1121F venuda a França. La màquina de 28 tones mètriques, amb la seva cullera de 5 m3, ha començat a treballar immediatament en una pedrera que subministra àrids a la propera obra del LGV Sud Europe Atlantique (LGV SIGUI), un projecte de tren d'alta velocitat proper a Charanta, en l'oest de França. Executa tres tasques, que consisteixen a excavar en el front de pedrera, alimentar i buidar una machacadora i carregar camions.
I. Leclaire (Barraud TP), A. Delepine (Casi), J. Arnedeau (Trezence TP), M. Rohmer (Casi)
I. Leclaire (Barraud TP), A. Delepine (Casi), J. Arnedeau (Trezence TP), M. Rohmer (Casi).

Les xifres parlen per si soles

En el tall de Trezence TP havien utilitzat inicialment una carregadora de nova generació construïda per un dels altres fabricadors de prestigi d'Estats Units, d'una versió equivalent a la carregadora Casi.

Quan aquesta màquina es va substituir quatre mesos més tard per una carregadora nova Casi 1121F es van apreciar de seguida estalvis substancials de combustible i un augment notable de la productivitat, com demostren les dades següents:

Imagen

Al llarg de tot el projecte de tres anys, la carregadora Casi mourà 11 milions de tones mètriques. Per Trezence TP, aquest avantatge de 12 litres a l'hora per 1.000 tones mètriques representarà un estalvi de 132.000 litres de gasoil per fora de carretera, equivalent a una disminució del 20%, per valor de 103.000 euros, en el cost del combustible.

Aquest argument va pesar molt en la decisió de Trezence TP d'adquirir la 1121F, doncs l'estalvi equival, per exemple, al salari anual mitjà de dos operadors (inclosos els extres salarials).

Sophie Bendfredj, directora de CNH Construction França, va declarar: “Estem molt orgullosos i contents d'haver lliurat a Trezence TP la primera 1121F venuda a França. Aquesta primera venda és fruit del molt bé acollit programa de demostracions que actualment estem realitzant a França per mostrar l'elevat nivell de rendiment i l'extraordinària economia de combustible de les noves carregadores Casi de la Seriï F en un ampli ventall de condicions del lloc de treball i aplicacions”.

Una empresa familiar en expansió

L'empresa familiar Trezence-TP es va fundar en 1978 en Migre, prop de la Rochelle. Empra a 18 persones i factura més de 2 milions d'euros, en la seva major part per treballs de moviment de terres i aplicacions marines. L'empresa utilitza ja sis excavadores de cadenes Casi, des d'una CX27 fins a una CX330 de 33 tones, i la fiabilitat i durabilitat d'aquestes màquines han contribuït a la compra de la 1121F.

Jacques Arnaudeau, director de Trezence-TP, va declarar que “aquesta carregadora 1121F de Casi ha demostrat també que és un 20% més productiva que la nostra màquina anterior. Serà de gran ajuda per complir els terminis i millorar la nostra competitivitat, de manera que podem destacar enfront de la competència en particular en projectes futurs, com el ferrocarril regional TER o el de mercaderies i alta velocitat”.

El secret de l'estalvi

El gran rendiment es deu a la tecnologia de reducció catalítica selectiva (SCR) utilitzada en els motors FTP (abans Iveco) muntats en les carregadores Casi i que ha demostrat la seva vàlua en nombroses ocasions, doncs a Europa s'utilitza des de 2004 en gran diversitat de camions i màquines agrícoles.

A més, en totes les carregadores Casi de nova generació s'ha eliminat la recirculació refrigerada dels gasos de fuita (EGR) per augmentar la temperatura de combustió i, d'aquesta manera, la potència del motor i l'estalvi de combustible.

La tecnologia SCR no necessita filtre de partícules diésel i no utilitza combustible extra per reduir les emissions. Això significa que en Trezence TP eviten les complicacions derivades de la reposició diària i el reacondicionamiento cada 12 mesos. Això permet a l'empresa optimitzar tant el temps de servei actiu de la màquina com els costos d'explotació.

Carregadora Casi 1121F
Carregadora Casi 1121F.

De fet, el cost del consum d'AdBlue durant 12 mesos (0,4 litres per cada 10 litres de diésel de fora de carretera al preu mitjà actual de 0,24 euros el litre) equival al cost del reacondicionamiento d'un filtre de partícules muntat en la màquina de la competència equivalent a la Casi 1121F.

Construcció d'alta velocitat

El projecte LGV SIGUI portarà el tren d'alta velocitat a l'oest de França i connectarà les regions de Poitou-Charentes, Aquitaine i Midi-Pyrenées amb el servei d'alta velocitat del nord d'Europa. El viatge des de Bordeus fins a París durarà solament 2 hores i 10 minuts, amb una velocitat prevista de 300 km/h.

Amb el llançament de la solució SCR, Casi Construction Equipment es col·loca per davant dels seus principals competidors. Amb la compra d'aquesta nova 1121F, Trezence TP ha tret el màxim partit a aquest avanç tecnològic i ha reduït els seus costos de combustible en un 20%.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis