Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a JCB entra en el mercado de las telescópicas giratorias de la mano de Magni TH

JCB entra al mercat de les telescòpiques giratòries de la mà de Magni TH

08/03/2013

8 de març de 2013

JCB acaba d'anunciar un acord estratègic per subministrar motors Ecomax Tier 4 per a una nova gamma de manipuladors telescòpics giratoris del fabricant italià Magni TH.

Magni TH produirà fins a 1.000 màquines anuals amb el nou motor Ecomax Tier 4 de JCB en una nova planta de producció de 6.000 m2 en Castelfranco Emilia, prop de Mòdena. Aquest acord suposa una nova fita comercial per JCB, després de donar a conèixer recentment el contracte de més de 3 milions de lliures signat amb Johnston Sweepers, el fabricant capdavanter a nivell mundial d'equips de neteja de carrer, les màquines del qual també incorporaran a partir d'ara el motor JCB Ecomax.

Ecomax Tier 4
Ecomax Tier 4.
El director executiu de JCB, Alan Blake comentava: “Com a empresa familiar, Magni TH comparteix amb JCB els seus mateixos valors fonamentals i té també com a missió principal la innovació. Estem encantats d'haver signat aquest acord estratègic per al subministrament dels motors d'aquest nou producte, que ve a confirmar l'èxit creixent d'aquest àrea de negoci per a la nostra empresa.”

El Trencats Magni estarà propulsado per l'eficient motor JCB Ecomax Tier 4i, que ofereix un estalvi de combustible de fins a un 10%. Hi haurà set models en la gamma d'aquest nou producte amb càrregues útils entre 4 i 6 tones i altures d'elevació d'entre 18 i 30 metres.

Els models estaran equipats tant ara com en el futur exclusivament amb el JCB Ecomax Tier 4. El primer dels productes es fabricarà en la primavera d'aquest any i varis dels models explicaran a més amb l'exclusiva tecnologia d'estabilització patentada per Magni TH.

El president de Magni TH, afegia: “L'enfocament innovador de JCB per al desenvolupament del motor Tier 4i aporta beneficis reals d'estalvi de combustible per als clients. La unió dels nostres 30 anys d'experiència en disseny i producció de trencats juntament amb els motors JCB Ecomax seran una proposta a tenir molt en compte.”

Amb la introducció de la legislació provisional Tier 4, la majoria dels fabricants de motors es va disposar a complir amb les reduccions massives en emissions de partícules mitjançant la incorporació d'un filtre de partícules dièsel. JCB s'ha avançat una vegada més a les exigències legals, aprofitant-les com una gran oportunitat per innovar i dissenyar una solució que no requereix cap tractament posterior dels gasos i en conseqüència suposa importants estalvis de costos, tant en les operacions per als clients com en manteniment.

En concret, al no precisar filtre de partícules DPF ni AdBlue, el motor Ecomax aconsegueix un estalvi de fins a un 10% en comparació del seu homòleg de Nivell 3.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis