Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Putzmeister estrena la Sika PM 407 P en la ampliación del metro de Praga

Putzmeister estrena la Sika PM 407 P en l'ampliació del metro de Praga

22/07/2005

Les obres suposen 2 km d'obres a l'aire lliure i 2 km de subterrànies.

Putzmeister Ibérica és present amb la Sika PM 407 P en les obres d'ampliació de la línia 4c del metro de Praga, una obra que beneficiés a desenes de milers de persones que viuen a la població de Kobylisi ja que unirà el recinte firal des de l'estació Letnani fins a la nova estació de Kobylisi.
El projecte de prolongació del túnel de 4 a 8 km està en mans de les firmes Metro Stav, Subterra, Doprastav i Andere i es preveu estigui finalitzat per a l'octubre de 2005, encara que la línia de metro no comencés a funcionar fins al 2007.
La construcció implica 2 km d'obres a l'aire lliure i 2 km d'obres subterrànies, on des de fa un mes la Sika Putzmeister 407 P exerceix un paper fonamental.
Aquesta màquina té un xassís equipat amb un bastidor articulat i robust, una bomba per a projecció de formigó, una unitat dosificadora d'additiu, un braç telescòpic i un enrotllacables de 50 m, fent d'ella un sistema de projecció de formigó ideal per a treballs en mines , petites galeries i zones de treball en pendent.
Cal destacar que la Sika PM 407 P treballa amb una bomba de pistons BST 702E, compacta i especial per a bombaments de projecció en via humida, equipada amb un motor elèctric de 30 kW i que ofereix uns rendiments de fins a 20 m 3 / h. A més, posseeix també un quadre elèctric amb alimentació de 400 V a 50/60 Hz amb un sistema que regula la dosificació de l'additiu automàticament. Opera a través d'un telecomandament Ergonic proporcional per cable, que optimitza la projecció del formigó i ofereix millors condicions de seguretat.

foto

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.
Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis