Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Potencia, economía y respeto medioambiental, conceptos claves para JCB en Bauma 2013

Potència, economia i respecte mediambiental, conceptes claus per JCB en Bauma 2013

09/03/2013

9 de març de 2013

Entre les seves nombroses novetats, JCB presentarà en Bauma 2013 dues noves carregadores de rodes, els models 427 i 437, per oferir als clients més eficiència, menys emissions i un major confort per a l'operador. En substitució de les 426 i 436, les noves màquines ja estan en fase de producció. Incorporen el motor Cummins QSB de 6.7 litres i desconnexió progressiva de l'embragatge, a més d'una transmissió de cinc velocitats opcional i eixos de bloqueig de diferencial automàtic.

JCB també mostrarà en la fira la nova retrocargadora 4CX Wastemaster, afegint un nou model a la seva prestigiosa gamma de maquinària per al sector de residus i reciclatge, amb nivells d'eficiència, versatilitat i estalvi de costos sense precedents.

Desenvolupada després d'una àmplia avaluació dels clients, i amb la incorporació de diferents característiques específiques per al sector, la flexible i productiva retrocargadora s'ha convertit en un model especialitzat per als difícils entorns de residus. Amb la seva capacitat per impulsar una àmplia gamma d'implementos especialitzats, el model JCB 4CXWM és la primera màquina JCB dissenyada exclusivament per a aquest sector de la indústria.

Nova retrocargadora JCB 4CX Wastemaster
Nova retrocargadora JCB 4CX Wastemaster.
També destinada al sector dels residus i el reciclatge és la nova manipuladora de materials JS20MH, de 20 tones. La màquina està dirigida a empreses privades i societats públiques dedicades a la gestió de residus municipals en plantes de reciclatge de residus domèstics, estacions de transferència, plantes de reciclatge de materials, i també empreses especialitzades en reciclatge de materials.

Juntament amb el model JCB JS200W Wastemaster, una excavadora de rodes convencional adaptada a les necessitats dels sectors de manipulació de ferralla i residus, la JS20MH capitalitzarà l'experiència de JCB en la producció d'excavadores de rodes d'alt rendiment, fiables i duradores, i compartirà el motor i el sistema hidràulic amb el model JS160W més recent. No obstant això, el bastidor inferior té un disseny completament nou i el xassís incorpora una torreta de gir centralitzada que ofereix una major estabilitat de 360º enfront de les excavadores de rodes convencionals.

Finalment, la solució innovadora de JCB per complir la legislació sobre emissions EU Fase IIIB/US Tier 4 es mostrarà en Bauma per primera vegada en màquines equipades amb el motor JCB Ecomax. JCB és l'únic fabricant capdavanter de maquinària que ha complert l'estricta legislació sobre emissions Fase IIIB/Tier 4 sense utilitzar un filtre de partícules diésel (FDP) o post tractament, aconseguint d'aquesta manera “el motor per a maquinària més net i eficient del món”.

Les màquines que es presentaran en Bauma amb aquest nou motor inclouen les retrocargadoras JCB 3CX i 4CX, les manipuladores telescòpiques JCB Loadall, les excavadores JS de gamma mitjana (models JS115, JS130 i JS145) i la carregadora de rodes de ploma telescòpica T320.

Les manipuladores telescòpiques JCB Loadall ja estan equipades amb motors JCB Ecomax
Les manipuladores telescòpiques JCB Loadall ja estan equipades amb motors JCB Ecomax.
Tots els nous models s'identifiquen fàcilment per un exterior impactant i resistent i un capó d'una peça d'àmplia obertura, mentre a l'interior de la cabina un quadre d'instruments renovat proporciona informació clara i de fàcil lectura per a l'operador, inclosa una nova pantalla per al cabal hidràulic auxiliar.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis