Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SPR equipa la línea de tratamiento de fracción resto de Tragsa, en Lorca

SPR equipa la línia de tractament de fracció resto de Tragsa, a Lorca

08/02/2013

8 de febrer 2013

Imagen

L'empresa SPR, especialitzada en solucions per al tractament, reciclatge i valorització de residus, ha dut a terme el muntatge, programació i engegada d'equips i maquinària de tractament de fracció resto en la planta de tractament de residus sòlids urbans de Tragsa a Lorca (Múrcia).

La línia de tractament, les obres del qual es van iniciar a principis de setembre 2012 i van finalitzar a la fi de desembre, permet obtenir una sèrie de subproductes reciclables com a paper i cartró, PET, PEAD, plàstics MIX, briks, fèrrics, ferralles i vidres.

Imagen

L'objectiu d'aquest projecte, segons explica l'empresa, és reduir la quantitat de rebutjos, augmentar la quantitat de producte reciclable i eliminar els voluminosos i impropis que puguin danyar la maquinària. Per a això, es disposa de llocs de triaje manual de voluminosos en l'entrada de la Línia.

La línia té una capacitat nominal de 30 t/h i funciona de manera automatitzada (amb l'única excepció dels alimentadors de línia i premsa, i la retirada en contenidors dels productes finals). Consta d'un alimentador de tablillas, sis cintes transportadoras, un trómel de garbellat, dos separadors magnètics, una premsa multiproducto i la cabina de triaje.

Empreses o entitats relacionades

Grupo SPR

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis