Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CNH anuncia un nuevo nombramiento para su división de maquinaria de construcción

CNH anuncia un nou nomenament per a la seva divisió de maquinària de construcció

15/01/2013

15 de gener de 2013

CNH ha anunciat la designació de Mario Gasparri com a màxim responsable de la línia de negoci CNH Construction Equipment en la recentment creada regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

Aquest nomenament se sumeixi a la seva designació com a president de marca de Casi Construction i New Holland Construction, anunciada el mes de novembre passat com a part de la nova organització de Fiat Industrial.

Mario Gasparri va exercir la funció de director general de CNH International des de setembre de 2010, encarregant-se de les marques de maquinària agrícola i de construcció de CNH a Àfrica, Orient Mitjà, CEI, Àsia, Austràlia i Nova Zelanda i prestant especial atenció a Xina, Turquia, Índia i Japó. Ha exercit una varietat de càrrecs en diverses empreses de Fiat durant els últims 24 anys, inclosos els llocs de director gerent de New Holland Índia i mercats d'Àsia-Pacífic i vicepresident d'operacions comercials de maquinària agrícola de CNH International.

Mario Gasparri, màxim responsable de CNH Construction Equipment per a la regió EMEA
Mario Gasparri, màxim responsable de CNH Construction Equipment per a la regió EMEA.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis