Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las asociaciones Aetos e IbSTT firman un acuerdo de colaboración

Les associacions Aetos i IbSTT signen un acord de col·laboració

05/12/2012

5 de desembre de 2012

El president de la Associació Espanyola de Túnels i Obres Subterrànies (Aetos), Manuel Arnaiz, i el president de la Associació Ibèrica de Tecnologia Sense Rasa (IbSTT), Ángel Ortega, han signat un acord de col·laboració, per al suport mutu i intercanvi de coneixements i experiències, constituint el seu objecte principal la promoció i desenvolupo activitats d'interès comú (jornades, cursos, congressos, campanyes de sensibilització, seminaris de formació, etc.) encaminats a divulgar el coneixement de les ‘Tecnologies Sense Rasa’, les seves múltiples aplicacions i possibilitats en l'àmbit dels Túnels i Obres Subterrànies, impulsant el coneixement i la formació de les matèries objecto de la seva activitat.

Ambdues entitats es comprometen a impulsar les Trenchless Technologies, Tecnologies No Dig, Tecnologies Sense Rasa, amb la finalitat de convertir les nostres ciutats en llocs més saludables, pròspers i sostenibles, que proporcionin una bona qualitat de vida a tots els ciutadans.

Imagen
L'Associació Espanyola de Túnels i Obres Subterrànies, forma part, com a membre de ple dret, de la International Tunnelling Association (ITA), en la qual estan integrats 39 països dels cinc continents. Aetos és una organització que va néixer en 1973 després d'una conferència internacional de caràcter governamental, celebrada a Washington, com a conseqüència del compromís adquirit per vint nacions, creada amb finalitats tècnic-científics i no lucratius per promoure l'estudi, la investigació i el desenvolupament en l'àmbit dels Túnels i les Obres Subterrànies, així com altres activitats tendents a millorar, entre unes altres, les qüestions relacionades amb l'ús del subsòl, especialment urbà, en la seva òptima utilització per la comunitat i que compta amb una llarga experiència i un ampli reconeixement a nivell mundial. Porta demostrant des de fa més de 30 anys el seu compromís amb el desenvolupament sostenible, a través dels seus tres pilars bàsics: la protecció mediambiental, la responsabilitat social i el progrés econòmic; conciliant les necessitats de la societat actual, al mateix temps que es respecten les necessitats de les generacions futures.

Per la seva banda, l'Associació Ibèrica de Tecnologia Sense Rasa és membre nacional de la International Society for Trenchless Technology (IbSTT) a Espanya i Portugal, que engloba en total al voltant de 4.000 tècnics integrats en 26 països dels cinc continents, on aquestes tecnologies ja estan implantades i amb gran èxit des dels anys 80. Tecnologies aprovades per l'ONU com a tecnologies ecològicament racionals i mediambientalment sostenibles. Són menys contaminants, utilitzen els recursos de forma més sostenible i tracten els residus de forma més acceptable que les tecnologies que han vingut a substituir.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Ibérica de Tecnología sin Zanja

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    04/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    02/07/2024

Enllaços destacats

Foro Potencia (Webinar 11/7/2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis