Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dos excavadoras Case trabajan en la mejora de los accesos a un centro comercial francés
Dues noves CX de la Sèrie C de Casi, adquirides per Peduzzi TP, contribueixen a millorar l'accés al parc comercial Terres Saint Jean situat en Épinal

Dues excavadores Casi treballen en la millora dels accessos a un centre comercial francès

Redacció Interempresas20/11/2012
Peduzzi TP ha emprat dues excavadores CX de la Sèrie C de Casi para un important projecte destinat a millorar el tràfic al parc empresarial i comercial Terres Saint Jean, en Épinal. Aquest parc, construït en 2006, ha crescut notablement al llarg dels anys fins a convertir-se en una de les majors àrees comercials de l'est de França. Com a conseqüència s'ha produït un augment significatiu del tràfic, en concret en l'encreuament de la carretera principal RN57 entre Nancy i Besançon.

Les obres per renovar la infraestructura i millorar el tràfic i la seguretat en l'encreuament amb la RN 57 van començar al març de 2012. Aquestes inclouen la construcció d'un pas subterrani sota la RN 57 per unir les dues zones del parc empresarial i comercial Terres Saint Jean, facilitant així l'accés a aquestes. La finalització de les obres està prevista per a finals d'octubre de 2012.

P. Poirot (Peduzzi), P. Vuillemin (Peduzzi), S. Petitjean (Peduzzi) i G. Chatelin (Cimme Lorraine)
P. Poirot (Peduzzi), P. Vuillemin (Peduzzi), S. Petitjean (Peduzzi) i G. Chatelin (Cimme Lorraine).

El client, l'ajuntament d'Épinal, va assignar aquesta important part del projecte de desenvolupament d'1,5 milions d'euros a Peduzzi TP, amb seu en Saint Estimi, França. L'empresa, dirigida per Philippe Vuillemin i fundada en 1880, es va especialitzar en la construcció abans de dedicar-se també als treballs d'explanación en els últims anys.

Peduzzi TP ha crescut fins a convertir-se en la major empresa especialitzada en treballs d'explanación a gran escala dins de la regió de Vosges, a França. Amb un àrea d'operació de 200 km, l'empresa ha obtingut uns ingressos anuals de gairebé 20 milions d'euros en treballs d'explanación i obres en carreteres, així com en la instal·lació de xarxes de comunicació i serveis públics.

L'empresa, amb uns 80 empleats —inclosos 60 conductors i vuit caps d'obra—, utilitza una flota de 80 màquines de tots els tipus, que inclou més de 20 excavadores de rodes i de cadenes Casi.

Dues noves excavadores CX

En Épinal, Peduzzi TP es va enfrontar a un important i complex projecte de treballs d'explanación i obres en carretera que va durar pràcticament 6 mesos. El treball es va complicar a causa dels diferents nivells de les noves vies d'accés, en concret el pas sota la RN57, així com a l'ús de 20.000 m² de materials diferents, que van haver de manejar-se i moure's amb gran precisió donats els serveis públics existents i la creació i modificació de les xarxes.

Philippe Vuillemin va assumir el desafiament de l'adquisició de dues noves excavadores CX: la CX250C i la CX350C. La fiabilitat i el rendiment demostrats de la gamma CX, el respecte per les normes mediambientals i l'anàlisi detallada del consum de combustible dels nous models de la Sèrie C van ser factors decisius a l'hora de seleccionar l'equip.

Les excavadores CX de la Sèrie C estan equipades amb un motor Tier 4 amb un nivell reduït d'emissions
Les excavadores CX de la Sèrie C estan equipades amb un motor Tier 4 amb un nivell reduït d'emissions.

“He estat lleial a Casi durant molts anys. Aquestes màquines són molt fiables, modernes i eficients. He utilitzat una CX330 durant més de 6 anys; té més de 6.000 hores en el comptador i no ha necessitat mai reparació. Les noves excavadores CX de la Sèrie C han complert totalment les nostres expectatives en Épinal. Ofereixen una major capacitat d'elevació i potència d'excavació, així com cicles més curts. Totes aquestes qualitats van ajudar a impulsar la nostra productivitat”, explica Philippe Vuillemin.

Un estalvi del combustible del 17%

El consum de combustible repercuteix directament en els costos d'explotació i és una de les principals prioritats dels operadors. Els conductors de les noves excavadores CX de la Sèrie C de Peduzzi TP van advertir ràpidament que el consum era molt menor que en els models anteriors.

“En omplir el dipòsit de combustible, ens vam adonar de seguida que el consum era inferior que en les altres màquines CX de la nostra flota. El consum s'ha reduït en uns 50 litres per jornada de treball. Atès que el dipòsit conté una mitjana de 300 litres, és una dada important”, explica Samuel Petitjean, un dels conductors de les noves màquines CX de la Sèrie C.

Les excavadores CX de la Sèrie C estan equipades amb un motor Tier 4 amb un nivell reduït d'emissions que ofereix una major eficiència i menors costos de combustible.

El motor compleix les normes aplicables a les emissions de contaminants gràcies al sistema de recirculació refrigerada dels gasos de fuita (CEGR) i a un filtre de partícules diésel. I tampoc cal afegir líquids de fuita.

El sistema de regeneració automàtica del difusor de partícules diésel (DPD) permet optimitzar la productivitat. A baix règim, el control millorat de les bombes hidràuliques i cinc nous dispositius d'estalvi d'energia redueixen el consum de combustible fins a en un 17%. A més, el conductor pot activar l'económetro de la cabina per veure els ajustos més econòmics de la màquina i registrar el consum de combustible en temps real.

“S'ha facilitat el manteniment agrupant els dipòsits i filtres i ampliant-se el temps entre canvis d'oli del motor a 500 hores i entre canvis de l'oli hidràulic a un total de 5.000 hores”, afegeix Samuel Petitjean.

La cabina de la Sèrie C és un 7% més ampla que les seves predecessores
La cabina de la Sèrie C és un 7% més ampla que les seves predecessores.

Una nova cabina dissenyada especialment per a l'operador

Els conductors de Peduzzi valoren també la còmoda cabina i els controls de nou disseny. "Les noves màquines CX250C i CX350C són molt còmodes, un detall de gran importància per a conductors com nosaltres. I són molt més fàcils de manejar.

Els nous controls són més curts i fàcils de manejar, i el nostre treball és així molt més precís i agradable. La visibilitat, tant frontal com a lateral, és pràcticament perfecta. L'aïllament acústic és extraordinari. L'interior de la cabina és realment silenciós”, explica Samuel Petitjean.

La cabina de la Sèrie C és un 7% més ampla que les seves predecessores, i la disposició s'ha redissenyat per alliberar 60 mm d'espai en el sòl. La visibilitat s'ha millorat mitjançant l'augment de l'àrea de la superfície de les finestretes en un 60%, creant-se una sensació de més espai i llum. El seient basculant i l'aire condicionat amb nombroses sortides són de sèrie per assegurar la comoditat òptima del conductor durant tota la jornada. La temperatura es controla dins de la cabina, muntada sobre silenciosos blocs per reduir les vibracions i el soroll a l'interior. En combinació amb els nous controls més fàcils d'usar i intuïtius i la disposició de nou disseny, aquesta nova configuració ofereix un entorn de treball més còmode per als operadors.

Servei posventa fonamental

Peduzzi TP també es va veure atret per l'oferta de servei de posventa de gran qualitat. “El servei és fonamental a l'hora de comprar màquines per a treballs d'explanación i producció. Cimme Lorraine porta realitzant el manteniment de les nostres màquines des de fa anys. Estem encantats amb la seva professionalitat i el ràpid servei que ens presta sempre que és necessari”, declara Philippe Vuillemin.

Cimme Lorraine té seu en Ludres i cobreix les regions de Vosges i Meurthe et Moselle, així com parteix de la regió de Meuse. Sota l'adreça de Gilles Chatelin, Cimme Lorraine ha estat un concessionari de Casi durant molts anys i s'ha guanyat una sòlida reputació en el manteniment de màquines Casi, gràcies especialment al seu equip de 10 tècnics, cinc dels quals es desplacen constantment per tot el territori que cobreix l'empresa.

Cimme Lorraine forma part de la xarxa Cimme, les sucursals de la qual a Normandia, Nord-Passo de Calais, Champaña-Ardenas, Borgoña, Franc Comtat i Lorena serveixen a almenys 26 regions franceses.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis