Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fiat Industrial anuncia una nueva estructura organizativa

Fiat Industrial anuncia una nova estructura organitzativa

13/11/2012

13 de novembre de 2012

Fiat Industrial SPA acaba d'anunciar canvis en la seva organització que tenen efecte immediat. Amb la finalitat de recolzar la integració de Fiat Industrial SPA i CNH Global NV, la companyia acaba d'anunciar la formació del Consell Executiu del Grup (GEC, Group Executive Council) i la creació de quatre llocs de director d'Operacions i un director financer, que reportaran directament al president del GEC.

Richard Tobin ha estat nomenat president del Consell Executiu del Grup Fiat Industrial SPA. Mantindrà, a més, les seves actuals responsabilitats com CEO de CNH Global NV.

El Consell Executiu del Grup (GEC) és el màxim òrgan de decisió de Fiat Industrial després del Consell d'Administració. Té la supervisió de l'evolució de l'activitat, defineix els objectius, les decisions estratègiques, les inversions del Grup i la col·locació de capital, a més del desenvolupament dels recursos de gestió.

Imagen
El GEC té quatre estructures principals: La primera està formada pels quatre Grups Operatius Regionals, responsables de la producció i venda de maquinària de construcció, maquinària agrícola i vehicles comercials i industrials, als quals se sumen l'àrea de motors i transmissions (FPT Industrial). Cadascuna d'aquestes activitats és responsabilitat d'un director d'Operacions (COO, Chief Operating Officer), que treballarà amb un equip d'adreça regional (la composició de la qual serà objecte d'un comunicat específic). Cadascun dels COO és responsable del resultat econòmic, de la gestió dels recursos i d'activitat productiva i comercial a la seva àrea.
Els COO que formen part del CGE són:

NAFTA: Richard Tobin

Europa, Àfrica i Orient Mitjà: Andreas Klauser

Amèrica Llatina: Marco Mazzu

APAC: Franco Fusignani

Powertrain: Giovanni Bartoli

La segona estructura reflecteix l'enfocament del Grup sobre les marques. Cadascuna de les marques globals està representa en el GEC. Cada responsable haurà de millorar i desenvolupar una cartera adequada de productes i recolzar als COO en la implantació d'estratègies comercials i de màrqueting, adaptades a cadascuna de les regions on opera.
Els responsables de les marques representats en el GEC són:

Casi IH: Andreas Klauser

New Holland Agriculture: Franco Fusignani

Casi Construction: Mario Gasparri

New Holland Construction: Mario Gasparri

Iveco: Andreas Klauser (ad interim)

Reposats i Servei: Dino Maggioni

La tercera estructura està formada pels gestors que treballen de forma transversal respecte a les quatre regions, recolzant amb rigor i coherència els processos industrials i optimització les decisions sobre les col·locacions de capital que el Grup haurà de realitzar en els propers anys.
Chief Technical Officer: Dario Ivaldi

Chief Manufacturing Officer: Derek Neilson

Chief Quality Officer: Brad Crews

Chief Purchasing Officer: Osias Galantine

La quarta estructura està formada per les funcions corporatives de suport.
Serveis financers: TBA

Desenvolupo de Negocis: Alessandro Nasi

Director de Finances: Pablo D'Ella

Director de Recursos Humans: Bufona Knoll

Alessandro Nasi ha estat nomenat Coordinador Executiu del GEC.

“Amb l'operació que anunciem es defineix el procés d'integració entre Fiat Industrial i CNH”, va declarar Sergio Marchionne, president de Fiat Industrial i CNH. “Els nous nomenaments són el resultat d'una profunda valoració de les competències tècniques i de lideratge de Richard Tobin i de la resta de les persones que formen part del GEC. En aquests líders, que reflecteixen la internacionalització del nostre negoci, recau la capacitat de fer de Fiat Industrial un Grup multinacional, capaç de competir al màxim nivell en el sector dels Capital Goods”.

Marchionne afegeix: “És un privilegi per a mi tenir l'oportunitat de dirigir a aquest grup de persones, que han de transformar aquest desafiament en una operació amb èxit, confiant en ells mateixos i en el que poden aconseguir”.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)
Iveco España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis