Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las nuevas excavadoras Case muestran su destreza al más puro estilo americano
Casi desvetlla la seva nova Sèrie 8 d'excavadores de rodes en la final europea de la Marrada Casi, en el Centre per a clients de París

Les noves excavadores Casi mostren la seva destresa al més pur estil americà

Redacció Interempresas12/11/2012
Casi va llançar oficialment la seva nova Sèrie 8 d'excavadores de rodes en la final de la Marrada Casi celebrada en el Centre per a clients Casi de Monthyon, París, els dies 25 a 27 d'octubre. Van assistir a l'acte Mario Gasparri, president de CNH Construction Equipment, i Henrik Starup, vicepresident de CNH Construction Equipment Europe.

Durant els tres dies de competicions en els quals van participar operadors de maquinària de tota Europa que van posar a prova la seva destresa en una àmplia diversitat de màquines, Casi va presentar a concessionaris, operadors i periodistes europeus la seva nova sèrie d'excavadores de rodes.

Presentació de la nova Sèrie 8 d'excavadores de rodes Casi
Presentació de la nova Sèrie 8 d'excavadores de rodes Casi.

“Estem molt satisfets del llançament d'aquesta nova sèrie, amb els tres nous models ara presentats, els WX148, WX168 i WX188. Aquest mercat és essencial per al sector de les obres públiques. La meitat de les excavadores de rodes de tot el món es venen a Europa. Aquest llançament és la continuació lògica del nostre programa de renovació de tota la gamma i segueix als llançaments de les nostres noves carregadores de pneumàtics, excavadores de cadenes, minicargadoras i retrocargadoras”, va declarar Mario Gasparri.

La nova sèrie, que s'ha desenvolupat en estreta col·laboració amb els usuaris, encarna els quatre criteris essencials aplicats al llarg de tot el procés de disseny: fiabilitat, rendiment, precisió i facilitat d'ús.

En l'etapa essencial de validació del producte s'han posat a la disposició dels operadors no menys de 20 prototips i models preserie i s'han completat 5.600 hores de proves de camp en totes les aplicacions possibles per tenir la certesa que aquestes noves excavadores de rodes satisfan tots els requisits dels seus usuaris.

Mario Gasparri, president de CNH Construction Equipment
Mario Gasparri, president de CNH Construction Equipment.

“Estem molt orgullosos d'aquests nous models, en particular perquè els usuaris que els han provat han confirmat que s'han tingut en compte totes les seves peticions i millores suggerides en termes de potència, estabilitat i controls i s'han incorporat satisfactòriament a les excavadores presentades”, va explicar Jean Patrick Yekpe, director de màrqueting per a Europa de CNH Construction Equipment.

Marrada Casi

Les finals de 2012 de l'ara famosa Marrada Casi han constituït un magnífic teló de fons per al llançament del producte en el Centre per a clients Casi. Aquest any va haver-hi un total de 30 operadors d'11 països, entre ells Estònia, Letònia i Lituània, que participaven per primera vegada. Se'ls van unir els habituals d'Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Països Baixos, Regne Unit, Dinamarca, Noruega i Polònia.

Henrik Starup, vicepresident de CNH Construction Equipment Europe
Henrik Starup, vicepresident de CNH Construction Equipment Europe.

Va haver-hi 4 competicions diferents, a més dels trofeus “país/equipo” i “campió individual final”, que va guanyar l'holandès Peter Bart Poppink.

El primer dia de la competició, els operadors van tenir l'oportunitat de provar les màquines en la pista del Centre per a clients Casi de París, abans de l'última sessió de pràctiques prèvia a les competicions oficials del dissabte.

Després de posar-se el tradicional abillament de vaquer texà (barret, camisa a quadres i un mocador identificador de l'equip), els finalistes es van alinear per enfrontar-se entre ells.

En la primera competició ‘llaç amb carregadora de pneumàtics’, els vaquers del dia anterior van utilitzar una carregadora 521 F per recollir barres de metall en una zona d'emmagatzematge i dipositar-les delicadament en els diferents suports preparats al llarg del circuit. La transmissió automàtica extrasuave Powershift ZF de 4 velocitats era perfecta per executar les ràpides maniobres d'avanç i reculada que exigia el concurs. Jarno De Weerd, d'Holanda, va demostrar ser el conductor més hàbil i ràpid en aquest exercici.

A continuació els operadors van grimpar a l'excavadora de cadenes CX180 C per a el ‘ull de bou’. Feia falta una habilitat i una precisió excepcionals per recollir els pals de colors, als quals s'havien unit pilotes de tennis, abans d'inserir-los en un tub del mateix color i deixar-los en equilibri en la part superior del tub. Després de quatre mànigues, el belga Raphaël Rosen es va alçar amb el primer lloc.

Prova ‘llaç amb carregadora de pneumàtics’, per la qual es va emprar una Casi 521 F
Prova ‘llaç amb carregadora de pneumàtics’, per la qual es va emprar una Casi 521 F.

En el concurs ‘cavall boig’, la cullera d'una minicargadora de cadenes TR270 es va omplir d'aigua amb diversos objectes surant. Els vaquers havien de completar una espècie d'eslalon en pendent molt complicat, tant cap a endavant com cap a enrere, i a continuació tornar al punt de partida amb la major rapidesa possible i abocant la menor quantitat d'aigua possible. Aprofitant amb habilitat el xassís tipus buldòzer, que permet a la TR270 moure's en pendents molt acusades i en terrens embarrados i sorrencs, va anar l'holandès Peter Bart Poppink qui es va fer amb el primer premi.

Màxima precisió

La línia de màquines Casi reservades per a aquesta gran final es va completar amb una retrocargadora Tier IV 590ST per al concurs ‘Yaaahuuuu carregadora!’, en honor del famós crit de batalla dels afeccionats a les marrades dels Estats Units. Una vegada més, els competidors van poder confiar en la flexibilitat i la precisió de la 590ST en aquesta prova d'habilitat que consistia a transportar i dipositar delicadament pilotes en barrils col·locats al llarg d'un circuit ple de paranys. Juris Steps, de Letònia, va fer el temps més ràpid en aquesta competició.

Concurs ‘Yaaahuuuu carregadora!’, amb una retrocargadora Tier IV 590ST
Concurs ‘Yaaahuuuu carregadora!’, amb una retrocargadora Tier IV 590ST.

La final de la Marrada Casi 2012 va culminar en un divertit enfrontament entre els equips dels diferents països en un toro mecànic. I va anar l'equip de Letònia el que va aconseguir mantenir-se més temps a lloms de l'enèrgica bèstia.

En la gala nocturna, tots els meritoris vencedors van rebre els seus trofeus i es van atorgar els dos últims premis, un al millor equip nacional, que va recaure a Noruega, i l'altre al campió final de la Marrada Europea Casi 2012, que va anar a parar a Peter Bart Poppink, d'Holanda, que va acabar per davant del dues vegades campió i del campió actual Raphael Rosen i Richard Christian, del Regne Unit.

Serena Bisacca i Jean Patrick Yekpe, responsables de Comunicació de CNH, al costat de Peter Bart Poppink (centre)...
Serena Bisacca i Jean Patrick Yekpe, responsables de Comunicació de CNH, al costat de Peter Bart Poppink (centre), campió final de la Marrada Europea Casi 2012.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis