Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco lanza una gama completa de generadores de nitrógeno y oxígeno

La signatura ofereix generadors de gas in situ que poden combinar-se amb una instal·lació existent d'aire comprimit

Atles Copco llança una gamma completa de generadors de nitrogen i oxigen

Redacció Interempresas22/10/2012

Atles Copco presenta tres gammes de generadors de nitrogen i oxigen per a la generació de gas in situ. Amb aquests innovadors generadors de gas, les empreses poden ampliar la seva instal·lació d'aire comprimit existent per generar el seu propi nitrogen i oxigen. Un subministrament independent de gas in situ pot generar considerables economies d'escala al temps i estalviar costos operatius. La nova gamma de generadors de gas in situ d'Atles Copco està dissenyada per complir les normes més estrictes de puresa i oferir un funcionament econòmic en aplicacions grans i petites.

El gas generat in situ és més sostenible i rendible que el gas subministrat en ampolles o a orri, ja que elimina els costos operatius i administratius relacionats amb la tramitació de comandes, transport, emmagatzematge i lliurament de les ampolles o lliurament a orri en tancs criogènics. Amb un subministrament independent de nitrogen i oxigen, la demanda de gas de les empreses se satisfà sempre a temps i amb el menor cost possible. Koen Lauwers, vicepresident de Màrqueting de la Divisió Industrial Air d'Atles Copco, comenta: “Amb aquestes noves gammes de generadors de gas, els nostres clients augmentaran dràsticament la seva productivitat. Els ajudem a descobrir potencials d'estalvi encara sense aprofitar mitjançant economies d'escala: combinant els seus sistemes d'aire comprimit amb la producció de nitrogen i/o oxigen per atendre les seves necessitats específiques”.

Generadors de nitrogen de membrana per a una generació de gas fàcil i rendible

Gràcies a la seva alta eficiència i fiabilitat, el generador de nitrogen de membrana (el NGM) d'Atles Copco és ideal per a aplicacions com a prevenció d'incendis, inflat de pneumàtics, neteja de tancs i canonades i moltes altres aplicacions marines, petroli, gas i mineria. El NGM empra la separació d'aire per membrana per produir el nitrogen. Un feix de fibres de polímer actua com a membrana que permet que passi el nitrogen i que s'infiltrin altres gasos (com l'oxigen, vapor d'aigua i diòxid de carboni). L'aire comprimit es dirigeix a l'entrada i el nitrogen enriquit surt per l'altre extrem del generador. La tecnologia de membrana genera nitrogen amb una puresa ajustable i cabals fins a 500 m³/h.

El generador de nitrogen de membrana (el NGM) d'Atles Copco és ideal per a aplicacions com a prevenció d'incendis, inflat de pneumàtics...
El generador de nitrogen de membrana (el NGM) d'Atles Copco és ideal per a aplicacions com a prevenció d'incendis, inflat de pneumàtics, neteja de tancs i canonades i moltes altres aplicacions marines, petroli, gas i mineria.

Generadors de nitrogen PSA per al major nivell de puresa

Per a les aplicacions que exigeixen un alt grau de puresa del nitrogen (fins al 99,999%), el generador de nitrogen (NGP) amb tecnologia PSA és la solució recomanada. Conforme a la tecnologia d'adsorció per canvi de pressió (ACP), els tamisos moleculars de carbó adsorben les molècules d'oxigen de l'aire comprimit. El generador de nitrogen té dues torres connectades que funcionen juntes per produir un cabal gairebé continu de gas nitrogen. El resultat: uns nivells de puresa del nitrogen de fins a un 99,999 % per a cabals de fins a 1100 Nm³/h. Les aplicacions típiques del NGP són l'embalatge, modelo de plàstic, metal·lúrgia, analitzadors de purga, electrònica, emmagatzematge de fruites així com l'elaboració d'aliments i begudes.

El generador de nitrogen (NGP) amb tecnologia PSA és la solució per a les aplicacions que exigeixen un alt grau de puresa del nitrogen (fins al 99...
El generador de nitrogen (NGP) amb tecnologia PSA és la solució per a les aplicacions que exigeixen un alt grau de puresa del nitrogen (fins al 99,999%).

Generadors d'oxigen PSA, per a un oxigen fiable in situ

L'oxigen és vital en processos del sector mèdic, tractament d'aigües residuals, piscicultura i producció d'ozó. El generador d'oxigen OGP també empra la tecnologia PSA, amb zeolita granulada que actua com a adsorbent. El resultat és un oxigen amb una puresa ajustable entre 90% i 95% i uns cabals de fins a 200 Nm³/h.

El generador d'oxigen OGP també empra la tecnologia PSA, amb zeolita granulada que actua com a adsorbent
El generador d'oxigen OGP també empra la tecnologia PSA, amb zeolita granulada que actua com a adsorbent.

Nitrogen i oxigen in situ com a part d'una solució total

Atles Copco ofereix ara generadors de gas in situ que es poden combinar directament amb una instal·lació existent d'aire comprimit. Amb un subministrament independent de nitrogen i oxigen, les empreses poden començar a estalviar costos operatius i administratius derivats del subministrament de gas en ampolles i a orri. Aquestes tres gammes de generadors de nitrogen i oxigen ofereixen exactament els cabals i pureses que necessiten les diferents aplicacions industrials. Atles Copco es converteix així en un proveïdor integral d'aire comprimit, gas i servei.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis