Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva página web de Case ofrece contenido abundante y navegación rápida

La nova pàgina web de Casi ofereix contingut abundant i navegació ràpida

19/10/2012

19 d'octubre de 2012

Casi ha renovat per complet la seva pàgina web www.casece.com per oferir als seus visitants una experiència en Internet molt superior. La nova imatge neta i contemporània reflecteix la riquesa de contingut, la facilitat de maneig i l'elevada velocitat de la nova pàgina web. La nova navegació és intuïtiva, ràpida i intel·ligent i fa que resulti molt fàcil orientar-se en el lloc; tota la informació està a solament un clic.

Els visitants de la web tenen accés a una completa biblioteca d'informació detallada sobre tots els productes actuals i anteriors, amb les característiques més importants i amb fullets i dades tècniques per descarregar. A més, Casi ha canviat a una nova plataforma multimèdia que dóna vida als seus productes i fa molt fàcil i ràpida la descàrrega d'imatges i vídeos de la maquinària en acció.

Una nova secció amb testimoniatges dels clients enriqueix encara més el contingut i amb el temps s'omplirà amb més informes de tasques i entrevistes amb clients.

S'ha dedicat més espai al contingut local en les webs de cada país, la qual cosa fa que la informació sigui més rellevant per els qui visiten la pàgina.

foto

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis