Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a JCB celebra sus 20 años en España junto a sus distribuidores
Jornades ‘Capdavanteres en Innovació’

JCB celebra els seus 20 anys a Espanya al costat dels seus distribuïdors

Redacció Interempresas11/10/2012
Els passats 4 i 5 d'octubre, JCB ha reunit a la seva xarxa de distribuïdors a Espanya en les recentment inaugurades instal·lacions de Geancar Catalunya, amb l'objectiu de presentar-los les últimes novetats i oferir-los estratègies comercials per potenciar les vendes en sectors com l'agricultura, la ramaderia i el reciclatge que en els últims mesos han començat a presentar signes positius de reactivació. Tot això sota el lema ‘Capdavanters en Innovació’.

Més de 60 assistents, entre venedors, directors comercials i gerents de les empreses distribuïdores de JCB, van acudir a aquesta cita, a la qual també van assistir els responsables de l'equip de JCB Maquinària a Espanya, així com especialistes de producte arribats especialment des de les fàbriques de Regne Unit i Alemanya per a aquesta ocasió, i de Claudio Fiorentini, director de Vendes per a Europa.

Foto de grup amb els assistents a les Jornades ‘Capdavanteres en Innovació’ de JCB Maquinària
Foto de grup amb els assistents a les Jornades ‘Capdavanteres en Innovació’ de JCB Maquinària.

La jornada del primer dia es va dedicar a les Sessions Formatives de Producte, amb classes teòriques en aula al matí i amb explicacions pràctiques sobre les pròpies màquines a la tarda, ofertes pels especialistes de producte de l'equip de JCB. Es van repassar les novetats en compactació (nous corrons tandem VMT380 i VMT 430), les novetats en implementos (nou martell hidràulic HM 496Q), la nova versió de mini mixta 1CX (amb comandaments servo d'excavadora, braços de carregadora més llargs i equip retro extensible), les noves manipuladores telescòpiques amb motor Tier 4 i la nova i completa gamma de minicargadoras fabricades a Estats Units.

A continuació es va celebrar la Sopa Celebració del 20º Aniversari de JCB Maquinària, en la qual a més de tots els assistents de les sessions formatives es va comptar amb la presència de Benigne Bé Gutiérrez, qui va liderar durant 14 anys la reeixida trajectòria de JCB a Espanya com a director general de l'empresa, i que en aquesta ocasió actuava en qualitat de president del Jurado del Concurs de Fotografia organitzat amb motiu del 20º aniversari.

Brunhilde Rygiert, directora general de JCB Espanya, i Benigne Bé Gutiérrez, el seu antecessor en el càrrec...
Brunhilde Rygiert, directora general de JCB Espanya, i Benigne Bé Gutiérrez, el seu antecessor en el càrrec, durant la celebració dels 20 anys de la companyia.

Precisament en el transcurs d'aquest sopar es va fer lliurament dels premis a les diferents categories del Concurs de Fotografia ‘Passejo pels últims 20 anys de JCB a Espanya’. Els guanyadors van ser Antonio Genís (Geancar), Israel Garrido (Cydima), Pepe Borrego (Maquijesa) i Paco Gutierrez (Masesur).

Segona jornada

La jornada del divendres es va centrar en la presentació comercial de les noves eines de màrqueting, productes i campanyes comercials que es podran en marxa en els propers mesos fins a finalitzar l'any. En concret, es va presentar detalladament el nou programa d'ampliació de garantia per a màquines JCB anomenat ‘Premier Cover’, que millora les prestacions per donar total tranquil·litat als propietaris d'equips JCB a un cost mínim. A més, es van presentar els avanços en el sistema d'Assistència Tècnica Remota, Livelink, que mitjançant connexió via satèl·lit permet als usuaris realitzar un seguiment total d'una àmplia varietat de paràmetres de funcionament dels seus equips.

Noves instal·lacions de Geancar Catalunya
Noves instal·lacions de Geancar Catalunya.

En el terreny de la Post-Venda, es va anunciar finalment un innovador sistema pilot de suport a l'assistència tècnica denominat ‘Projecto Realitat Augmentada’, que revolucionarà en els propers anys l'assistència en taller.

Després d'una pausa per a cafè, es va presentar la nova i completa flota d'equips de demostracions a la disposició de la xarxa de distribuïdors i es va realitzar un balanç comercial de la massiva presència que JCB ha tingut en multitud de fires locals. Per finalitzar, Brunhilde Rygiert, directora general de JCB Espanya, va clausurar les jornades transmetent ànim i entusiasme a tota la xarxa per aconseguir els majors objectius possibles en el que resta d'any.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis