Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Böcker hace que los trabajos en techos sean más fáciles y seguros
La nova grua de Böcker es marca nous reptes gràcies a la tecnologia híbrida

Böcker fa que els treballs en sostres siguin més fàcils i assegurances

Redacció Interempresas21/09/2012
Com a novetat mundial, el Grup Böcker, a través de Spain Crane, presenta la nova grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex, un concepte “màgic” que ja ha pogut ser admirat en la fira Dach+Holz de Stuttgart. Darrere d'aquesta innovadora màquina s'amaga un sistema de ploma telescòpica ultramoderna en el qual, per primera vegada a l'àrea de les grues destinades a techadores, s'usa un acer lleuger i molt resident.

Des de fa anys el Grup Böcker ha estat pioner en les grues d'alumini, per la qual cosa en la nova grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex ha buscat combinar la seva llarga experiència en aquest material amb l'ocupació d'un acer altament resistent. És precisament la combinació de tots dos materials el que ha permès desenvolupar la tecnologia Solidflex, totalment innovadora per la seva flexibilitat i per la seva eficiència.

Les persones que van visitar la fira Dach+Holz 2012 i que van poder veure per primera vegada aquesta tecnologia, es van portar, sens dubte, una bona impressió d'ella. Amb l'AHK 34/1800 el Grup Böcker presenta una grua totalment nova, amb un innovador sistema de ploma telescòpica i amb cadenes interiors desenvolupades a partir de components de gran qualitat.

Nova grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex
Nova grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex.

Gràcies a tecnologia Solidflex, la nova AHK 34/1800 sobrepassa, per molt, a les seves competidores: 34 m de longitud de ploma i 1.800 kg de càrrega màxima, en un pes brut admissible de només 3,5 t. Això significa un gran salt a l'àrea de les grues per techadores. Amb un abast lateral de fins a 23 m la nova grua posa també el llistó molt alt en aquesta disciplina. En la càrrega màxima d'1.800 kg la grua aconsegueix 4 m de ràdio. El plumín és abatible i extensible dues vegades, està controlat per sensors i contribueix, amb la seva longitud màxima d'11,20 m, a l'excel·lent capacitat de càrrega de la grua.

Però AHK 34/1800 Solidflex ofereix, segons el Grup Böcker, molt més que un nou sistema de ploma. Els seus suports Multiflex també són innovadors i permet a la grua gaudir d'un abast màxim en espais molt limitats. Aquests nous suports són abatibles i giratoris, i ofereixen màxima precisió en obres congestionades. Amb 256 posicions de suport diferents, l'AHK 34/1800 pot ser adaptada de manera òptima a qualsevol espai. El nou mecanisme permet moure els suports prop dels obstacles. Al mateix temps, la tècnica plegable estable permet una compensació de desnivells de fins a 50 cm sense una construcció addicional. Un altre avantatge dels suports Multiflex és la possibilitat d'ajustar la grua de manera òptima a la càrrega. Així s'augmenta no només la seguretat sinó que l'operador també pot utilitzar els abastos màxims en tot moment i de manera òptima.

En l'AHK 34/1800 els suports poden dirigir-se còmodament per radiocontrol. Per tant l'operador té en tot moment la possibilitat de col·locar-los de manera òptima. El nou ganxo de remolc és igualment estàndard. Est pot ser girat gairebé 180 graus sense que la grua perdi amb això capacitat de càrrega o abast.

D'altra banda, la grua de remolc Böcker AHK 34/1800 Solidflex ofereix comoditat. A petició opcional disposa d'un sistema d'autonivelación automàtic. També ofereix el sistema de recollida automàtic de la ploma. El control de radi disposa d'una completa pantalla gràfica, molt millorada. Per primera vegada s'utilitza amb un interruptor de gir per als diferents programes, la qual cosa permet una ràpida navegació pel menú i un maneig intuïtiu de totes les funcions especials.

També existeixen nous requisits per al control de la grua, de manera que tots els comandos es poden processar de forma ràpida i eficient. Aquest èxit és a causa del control d'EHSC, que és completament nou, i que ha estat instal·lat per primera vegada en la grua de remolc AHK Crane 34/1800. EHSC indica en Böcker un fàcil maneig i un alt concepte de seguretat. El nou sistema de control PLC en tecnologia de 32 bits a 150 MHz, es basa en el concepte Böcker de control existent, però ara ofereix més capacitat de càrrega. Gràcies a l'arrencada suau de totes les funcions, aquest nou sistema de treball manca de vibracions.

Els suports Multiflex permeten a la grua gaudir d'un abast màxim en espais limitats
Els suports Multiflex permeten a la grua gaudir d'un abast màxim en espais limitats.

Mitjançant l'ús de l'última tecnologia CA-Bus l'AHK 34/1800 Solidflex també garanteix seguretat i estableix nous estàndards. Igual que amb tots els altres controls, la posició dels quatre suports es controla de forma individual i la càrrega suspesa calcula automàticament l'àrea màxima de treball de la grua. Dos controladors de seguretat permeten la supervisió continuada i d'aquesta manera garanteixen un treball més segur. Aquest concepte de seguretat integral és modern i també està certificat per Dekra.

La grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex també pot ser utilitzada com una màquina combinada, és a dir com com a grua o com a cistella de treball opcional (elevador de personal). Gràcies al sistema Easylock la cistella es pot instal·lar més ràpida i fàcilment sense necessitat d'eines.

Amb tot això, la grua de remolc AHK 34/1800 Solidflex, presentada per primera vegada en la fira de Stuttgart, ja ha aconseguit més de 40 comandes i, segons la companyia, la producció en sèrie començarà immediatament.

Empreses o entitats relacionades

Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis