Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco recibe un gran pedido para un proyecto de gas natural licuado
Important subministrament de turboexpansores i compressors d'aire

Atles Copco rep una gran comanda per a un projecte de gas natural liquat

Redacció Interempresas18/09/2012
Atles Copco ha obtingut una comanda de turbocompressors per a unes instal·lacions terrestres de GNL en el nord d'Austràlia. El projecte, gestionat per Inpex Corporation i el seu soci Total SA, produirà gas natural liquat (GNL) utilitzant el gas natural del jaciment Ichthys.
Imagen

La comanda, per un valor aproximat de 17 MUSD (116 MSEK) va ser cursat per JKC Austràlia LNG en el segon trimestre i comprèn turboexpansores i compressors d'aire. El lliurament de les màquines està prevista per al tercer trimestre de 2013.

El gas del jaciment Ichthys, en la conca Browse, a uns 200 quilòmetres de la costa d'Austràlia Occidental, se sotmetrà a un tractament preliminar en alta mar per eliminar l'aigua i extreure el condensat. El gas es transportarà després a les instal·lacions de procés en terra situades en Darwin, Austràlia, a través d'un conducte submarí de 890 km. S'espera que el projecte produeixi 8,4 milions de tones de gas natural liquat i 1,6 milions de tones de gas liquat del petroli (GLP) per any.

Els turboexpansores d'Atles Copco s'utilitzaran per al tractament del gas, mentre que els compressors d'aire de tres etapes produiran aire d'instrumentació per a la planta terrestre.

“Els importants coneixements i referències sobre GNL que posseeix Atles Copco, juntament amb la nostra capacitat per complir les especificacions precises i rigoroses d'aquest projecte, van servir d'ajuda per obtenir la comanda”, afirma Stephan Kuhn, president de l'àrea de negoci Tècniques en Energia Comprimida.

Responsable de l'enginyeria, adquisició d'equip i construcció de les instal·lacions terrestres, la joint venture JKC Austràlia LNG està formada per JGC Corporation, KBR i Chiyoda Corporation.

Imagen
Atles Copco és un grup industrial de referència en la fabricació de compressors, expansors, sistemes de tractament d'aire, equips de construcció i mineria, eines industrials i sistemes de muntatge. Atles Copco ofereix solucions per a una productivitat responsable amb productes i serveis innovadors. La companyia es va fundar en 1873, té la seva seu a Estocolm (Suècia) i desenvolupa les seves activitats en més de 170 països. En 2010, Atles Copco tenia uns 33.000 empleats i va facturar 70.000 MSEK (7.300 MEUR).

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis