Wolf Ibérica Calefacción y Climatización, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Wolf Ibérica Calefacción y Climatización, S.A.
Av. de la Astronomía, 2
28830 San Fernando de Henares (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916611853  
🖷:  +34‑916610398
w:  spain.wolf.eu
Equips de ventilació i calefacció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Wolf Ibérica Calefacción y Climatización, S.A.

Wolf Gmbh treballa en el sector d'unitats de tractament de l'aire (UTA), ventilació i equips de calefacció. Van ser els productes de tractament de l'aire els que van asseure les bases per a un posterior i ràpid desenvolupament de la companyia, impulsant-la al cim del mercat europeu. Palacios d'Opera, aeroports i edificis d'oficines han confiat sempre en Wolf per a la seva ventilació i climatització.

La dècada dels 80 va marcar la transició cap al camp de la tecnologia de la calefacció, que amb el temps ha demostrat ser la clau de l'èxit de la companyia. Els productes de calefacció de Wolf, competitius alhora que compatibles amb el medi ambient, ràpidament es van col·locar en primera línia d'un sector de productes de marca. Estàndards molt exigents tant en producció com en servei van formar la base per al futur. La tecnologia de calefacció i climatització de Wolf ha estat dissenyada per servir a l'home i al mateix temps preservar el medi ambient. Coneixedora de les necessitats de l'home actual, Wolf solament fabrica productes de tecnologia capdavantera i d'alta qualitat.