Kränzle España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Kränzle España, S.A.
Av. Catalunya, s/n - Apartado 36
43540 Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑977745297  
🖷:  +34‑977742811
w:  www.kranzle.es
Neteja industrial i domèstica

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Kränzle España, S.A.

Kränzle GmbH és una companyia fundada en 1974 pel Sr. Josef Kränzle i dedicada al desenvolupament i fabricació d'hidrolimpiadoras d'alta pressió, així com aspiradores, barredoras i tot tipus d'accessoris per a neteges professionals. El seu fundador ha sabut transmetre a tots els seus col·laboradors la seva passió per la qualitat dels productes així com el compromís pel servei, que han fet de Kränzle una marca amb representació a tot el món.

Kränzle Espanya S. a. ha pres aquest testimoni de la qualitat i servei del seu fundador, i des de 1998 distribueix i comercialitza al mercat espanyol hidrolimpiadoras d'alta pressió, aspiradores, barredoras i accessoris Kränzle amb notable èxit.

De la mà del seu gerent, el Sr. Joan Puigcerver, Kränzle Espanya S.A. és una companyia plenament consolidada, amb una àmplia quota de mercat i un excel·lent reconeixement sectorial.

Kränzle Espanya, S. a. és membre fundador d'AEFIMIL (Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial de Neteja) i compta amb el certificat de qualitat conforme a la norma UNE-EN-ISO 9001:2000.

L'equip Kränzle Espanya S. a. aquesta format per mes de quinze persones entre tots els seus departaments, i compta amb una àmplia xarxa comercial de punts de distribució que atendran gustosament totes les seves sol·licituds d'informació.

La nostra meta és satisfer sempre als nostres clients amb productes de màxima qualitat i amb les millors prestacions, per això seguim innovant tant en el camp de la recerca i el desenvolupament per així oferir noves tecnologies aplicades al camp de la neteja professional.