Mapei Spain, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Mapei Spain, S.A.
Valencia, 11 - Pol Ind. Ca n'Oller
08130 Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933435050  
🖷:  +34‑933024994
w:  www.mapei.com/es
Adhesius i productes químics per a la construcció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Mapei Spain, S.A.

Fundada a Milà en 1937, Mapei és avui un dels líders mundials en la producció d'adhesius i productes químics per a la construcció.

A partir de 1960 Mapei va iniciar la seva estratègia d'internacionalització per aconseguir una major proximitat a les exigències locals i una reducció al mínim dels costos de transport.
Actualment el grup industrial està format per 68 subsidiàries, amb 58 fàbriques en els 5 continents, operant en 27 països diferents.

Mapei sempre ha dedicat grans esforços en la investigació, invertint en R+D el 12% dels seus recursos humans i el 5% de la facturació total de la companyia de la qual, en particular, el 70% va dirigida al desenvolupament de productes ressò sostenibles, que respecten el medi ambient i compleixen els requisits del programa LLEGIU.
A més, Mapei ha desenvolupat una xarxa tècnic-comercial que opera a tot el món i ofereix un eficaç servei d'assistència tècnica, molt benvolgut per arquitectes, enginyers, contractistes i propietaris.