Fercut2018, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fercut2018, S.L.
Pacheco, 50 - 1ª Planta
08301 Mataró (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937908551  
w:  www.fercuttsystems.com
Maquinària tèxtil

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fercut2018, S.L.

Fercutt Systems és una empresa jove però que va néixer amb una gran experiència a les seves esquenes. Comptant amb la gran experiència d'un dels majors fabricants de màquines d'estendre per a sales de tall espanyols, com és Ferlus. Neix amb la filosofia d'oferir als seus clients una gamma de productes i serveis, per millorar el rendiment i la qualitat de tall de les seves peces. Però no només pensem en grans signatures. Pensem, en qualsevol empresa que necessiti tallar peces amb la major qualitat, rapidesa i rendibilitat. Independentment que es tracti de produccions petites, mitjanes o grans. Adaptant les nostres solucions als seus problemes. Per això trobarà múltiples combinacions de programes i equips. En resum un mix de producte que s'adapta a totes les necessitats. Aquesta flexibilitat és aplicable a la nostra filosofia de productes, perquè creiem que per als nostres clients és una característica bàsica i necessària en els seus processos de producció.

Des de taules de tall i màquines d'estendre manuals i automàtiques, sales CAD de disseny de patró i sales CAM de dibuix de marcades, fins a màquines d'estendre i tallar automàtiques i integrades a la seva sala de cort.