Kränzle España, S.A. - Altres equips per a neteja industrial

Kränzle

Netejadors d'alta pressió: economitzen aigua i energia amb màxim efecte de neteja

Fotografia de Netejadors d'alta pressió
Els netejadors d'alta pressió de Kränzle Espanya, S. a. economitzen aigua i energia amb màxim efecte de neteja. La pressió disponible està ajustada òptimament al volum del cabal d'aigua, la qual cosa redueix eficientment el consum total d'aigua i corrent, sent així favorable al medi ambient.

El component essencial de tot aplicador d'alta pressió és la bomba d'alta pressió. S'utilitza exclusivament llautó forjat per al capçal de la bomba. La màxima precisió i exactitud dimensional de les bombes s'assegura per mitjà de la fabricació total en centres d'acabat de control numèric computerizado (CNC) amb controls dimensionals electrònics.

Els equips de netejadors d'alta pressió inclouen dispositiu de translació complet, cable de connexió de 5 m, arrollador de cable, tambor de mànega i mànega d'alta pressió amb armadura d'acer de 15 m. Les màquines porten també pistola de desconnexió amb agafador; llança de pulverización Vari-Jet amb doll regulable de puntual fins a plànol, així com alta i baixa pressió; regulació contínua de pressió i cabal; i capçal de bomba de llautó. L'equipament està dotat d'èmbols bus amb encobriment de ceràmica, seguretat contra marxa en sec; carcajes per a pistola de desconnexió i llança, i injector d'additiu amb filtre.