3-En-Uno - Sabons

3-EN-UNO Profesional Lavamanos

Lavamanos toallitas multiús: neta i protegeix eficaçment les mans de tot tipus de brutícia

Fotografia de Lavamanos toallitas multiús
Les toallitas lavamanos 3-EN-UN Professional gràcies a la seva doble capa i innovadora formulació, ofereixen una gran eficàcia, protecció, hidratació i cura de la pell. Netegen i protegeixen eficaçment les mans.

Especialment dissenyades per ajudar a eliminar de manera eficaç i sense deixar rastre taques a les mans, eines o qualsevol altra superfície, de greix, olis, fang, pintura, cua, adhesius, resina, quitrà, etc.

Gràcies a la seva doble capa i innovadora formulació, ofereixen una gran eficàcia, protecció i hidratació de la pell. Netegen i protegeixen eficaçment.

En ser un pack compacte de 24 toallitas són altament portàtils i resulten imprescindibles en les caixes d'eines i els maleters de qualsevol cotxe o moto.

Les Toallitas Multiús 3-EN-UN Professional permeten eliminar aquella brutícia que s'ha donat per impossible. A més a causa de la seva innovadora formulació i al seu format doble capa (una més rugosa i una altra més llisa, per al seu ús depenent de la superfície a netejar) no danyen les superfícies i el que és més important protegeixen les mans evitant que s'assequin o cuarteen, com ocorre quan s'utilitzen productes com l'aguarrás o fins i tot altres productes lavamanos.

Un altre avantatge clau és que no es necessita aigua per al seu ús, per la qual cosa són de gran utilitat en aquelles situacions en les quals una font d'aigua no està a l'abast.