Kränzle España, S.A. - Hidronetejadores

Kränzle 1150 T

Hidrolimpiadora: d'alta pressió

Fotografia de Hidrolimpiadora
Les hidrolimpiadoras d'alta pressió Kränzle són tècnicament perfectes. Es distingeixen per la qualitat superior dels seus productes, seduint no només pel seu modern disseny, material d'alta qualitat i durada extremament llarga, sinó també pel seu rendiment exemplar.

També es distingeixen per les seves qualitats de protecció al medi ambient. Economitzen aigua i energia elèctrica; i això amb màxim efecte netejador. La pressió disponible està ajustada òptimament al volum del cabal de l'aigua, la qual cosa redueix eficientment el consum total d'aigua i d'energia elèctrica, sent així benigne a l'ambient.

Una raó primordial per a l'èxit dels productes Kränzle és la importància que té el departament propi d'investigació i desenvolupament.

Modernes instal·lacions CAD ajuden a reduir els cicles de desenvolupament, a elevar considerablement la qualitat dels productes, així com a optimitzar els cicles de producció.

El component essencial de tot netejador d'alta pressió és la bomba d'alta pressió. Per oferir aquí una excel·lent qualitat i durabilitat s'utilitza exclusivament llautó forjat per al capçal de bomba.

Una màxima pressió i exactitud dimensional de les bombes s'assegura per mitjà de la fabricació total en centres d'acabat de control numèric computarizado (CNC) amb controls dimensionals electrònics.

Les altes exigències de qualitat Kränzle es garanteixen igualment en el muntatge final per mitjà de moderns dispositius de muntatge.

Cada producte se sotmet a una prova rigorosa de funcionament abans de ser subministrat.

El model 1150 T de Kränzle està equipat de sèrie amb un xassís integrat, cable de connexió de 5 m, dispositiu arrollador del cable, mànega d'alta pressió de tela d'acer de 15 m, tambor integrat per a mànega, pistola de desconnexió amb mànec, llança de pulverización (alta i baixa pressió), regulació contínua de la pressió, capçal de llautó de la bomba, èmbols bus amb recobriment ceràmic, protecció contra marxa en sec, suport per a pistola de desconnexió i llança, injector de detergent amb filtre de 0,8 m i una mostra de detergent.

Entre les característiques tècniques del model 1150 T de Kränzle es destaca que té una pressió de treball amb regulació contínua d'entre 10 i 130 bar, i la sobrepressió admissible és de 150 bar. És cabal d'aigua és de 10 l/min (2.800 rpm), amb una alimentació d'aigua calenta suportada de fins a 60 °C. La seva altura d'aspiració és de fins a 1 metre. No inclou tambor, encara que sí té un injector de detergent i un element matasuciedad. La mànega d'alta pressió amb teixit d'acer és de 10 metres. El valor de la potència elèctrica quan està connectada és de 230 V aproximadament en 50 Hz, consumint uns 12 A. El seu pes és de 26 kg, i les seves dimensions són de 300x330x800 mm.