Iberclean, S.A. - Equips d'aspiració i filtració per a soldadura

MFD

Aspirador mòbil: aspiració i filtrat per a fums de soldadura

Fotografia de Aspirador mòbil

L'aspirador mòbil de fums de soldadura MFD ha estat construït amb el sistema de filtració mecànica DuraFilter i pot ser proveït dels braços aspiradors Flex i UltraFlex. El MFD s'ha dissenyat per a treballs de soldadura en diferents llocs de treball on s'alliberen fums de soldadura secs. El sistema està proveït de sèrie d'un pràctic indicador de brutícia del filtre, que indica si l'aspiració encara és suficient o si el filtre ha de ser canviat.

Amb la caixa de material sintètic a prova de cops, la superfície del filtre és de 50 m2, amb un rendiment d'aquest fins a 99,8%. Té una capacitat neta d'aspiració d'1.250 m3/h, amb un nivell sonor màxim de 69 dB(A). Inclou a més un dispositiu apagachispas d'alumini i un indicador de brutícia del filtre. És apte per als braços aspiradors Flex i UltraFlex o mànegues flexibles, amb una longitud màxima de 10 m i un diàmetre de 200 mm.

Disponible en totes les tensions de xarxa habituals, monofásica o trifàsica, 50 Hz, opcionalment pot lliurar-se amb el certificat BIA-W3. També està disponible com a opció amb una llum de treball i un interruptor en la campana, o una llum de treball i un interruptor automàtic d'arrencada-paro i, opcionalment, amb filtre

de carboni actiu.