Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquitec potencia su vertiente congresual

Maquitec potencia la seva vessant congressual

30/09/2004

30 setembre 2004

En aquesta convocatòria, Maquitec potencia la seva vessant congressual amb la finalitat d'oferir al sector industrial un marc de debat sectorial en què es tractin temes d'actualitat-tant tècnics com de mercat-que puguin contribuir a augmentar la competitivitat i internacionalitat de cada empresa. La present edició acollirà tres importants fòrums de debat: El Fòrum Euromediterrani de Cooperació Industrial (Industrial Meda Fòrum), el Fòrum Maquitec, i el Fòrum de la Subcontractació. Aquest últim esdeveniment es veurà completat amb la celebració del IV Trobada Europea de la Subcontractació que organitza la Cambra de Barcelona.
El Fòrum Euromediterrani de Cooperació Industrial se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre. Aquest esdeveniment pretén aprofundir en el paper clau del sector industrial com a model de desenvolupament econòmic i social i debatre sobre la capacitat de generar ocupació de la indústria als països del sud del Mediterrani. Està prevista la participació de representants dels ministeris d'indústria de diversos països euromediterranis, del Banc Mundial, de l'ONU, de la Comissió Europea i d'altres entitats, així com d'empresaris que mantindran contactes comercials amb els expositors de Maquitec. A més, per conèixer la situació actual del sector a l'àrea mediterrània, es presentarà, en el marc del fòrum, el primer estudi sobre "les aliances industrials a la zona euromediterrània".
El Fòrum Maquitec, que arriba a la seva quarta edició, tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre, centrarà les seves sessions en les enginyeries i serveis de suport, així com en el tractament de superfícies. El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya és l'encarregat de la definició dels continguts i organització de l'esdeveniment.
El Fòrum de la Subcontractació, organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, se celebrarà el dia 20 i obrirà un debat sobre el sector industrial a Catalunya, l'activitat de les empreses de subcontractació i les repercussions de l'ampliació de la Unió Europea. En el marc de Maquitec també es desenvoluparà el IV Trobada Europea de Subcontractació que posarà en contacte a empreses compradores europees amb proveïdors espanyols.
Més informació: www.maquitec.com

Empreses o entitats relacionades

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Naves

    01/10/2024

  • Newsletter Naves

    03/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis