SMW Autoblok Ibérica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
SMW Autoblok Ibérica, S.L.
C/ Ursalto, 10 - Políg. 27 Nave 2 - Mateo Gaina
20014 Donostia - San Sebastián (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943225079  
🖷:  +34‑943225074
w:  www.smwautoblok.es
Venda d'accessoris d'amarri per a màquina eina

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
SMW Autoblok Ibérica, S.L.

Smw-Autoblok Ibèrica filial de el Grup SMW Autoblok, un dels principals fabricants de sistemes d'amarri per a màquina eina a nivell mundial, va ser creada l'any 2.010 per oferir solucions a les empreses d'Espanya i Portugal en l'amarri de peces tant per al torn com per al centre de mecanitzat.

La unió entre la màquina i la peça és la missió de el Grup SMW Autoblok que està format per tres empreses:

  • SMW Autoblok: empresa amb plantes productives en Caprie (Torí, Itàlia) i Meckenbeuren (Alemanya) equipades amb els mitjans productius més moderns del mercat. Especialista en la fabricació de tot tipus de sistemes d'amarri per a torn.
  • Mario Pinto: empresa localitzada a Torí, Itàlia. Especialista en la fabricació de sistemes d'amarri per a torn i portaeines giratoris.
  • OML: empresa de Pavía, Itàlia. Especialista en la fabricació de sistemes d'amarri per a centres de mecanitzat tant horitzontals com a verticals.

Amb un equip humà de més de 450 persones i delegacions repartides als principals països del món, SMW Autoblok arriba a cobrir les necessitats de diversos sectors com l'automoció, aerospacial, metge, energètic, indústria petrolífera, naval i agrícola.

El nom de SMW Autoblok és sinònim d'alta qualitat en l'amarri, altes prestacions, precisió i durada. El continu desenvolupament, la innovació i el gran nombre de productes nous patentats són la prova de l'esforços a donar solució i servei als seus clients.