Hegan - Asociación Cluster de Aeronáutica y Espacio del País Vasco - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hegan - Asociación Cluster de Aeronáutica y Espacio del País Vasco
Isuntza Bidea, Edif. 303 - Parque Tecnológico de Zamudio
48170 Zamudio (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944318987  
🖷:  +34‑944317020
w:  www.hegan.com
Associació d'empreses aeronàutiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

MISSIÓ

HEGAN és una associació d'empreses aeronàutiques basques creada amb la finalitat de potenciar, promoure i estimular el teixit industrial, professional, tecnològic, investigador i d'innovació del sector aeronàutic i espacial del País Basc, afavorint la creació de llocs de treball d'alta especialització, el desenvolupament científic i tècnic de la nostra societat i la consolidació de la nostra indústria en activitats de millor futur i més valor afegit.

VISIÓ

HEGAN aspira a representar a tot el sector aeronàutic i espacial basc i a ser una referència internacional com a associació empresarial que dóna resposta col·lectiva mitjançant la cooperació als reptes estratègics del sector.

OBJECTIUS

Promoure el desenvolupament d'un teixit industrial consolidat, competitiu i amb projecció de futur.

Establir polítiques comunes que potenciïn a les empreses, individual i col·lectivament com a grup d'activitat sectorial.Orientar les activitats de l'Administració de la CAPV en matèria de Desenvolupament Tecnològic.

Promoure la difusió i orientar la participació de les empreses associades en esdeveniments aerospaciales nacionals i internacionals.

Contribuir a la formació i especialització de RRHH, mitjançant la promoció de seminaris, conferències, etc.