Leartiker Polymer R&D, S.C. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Leartiker Polymer R&D, S.C.
Xemein Etorbidea, 12a
48270 Markina-Xemein (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑946169002  
🖷:  +34‑946169160
w:  www.leartiker.com
Escola tècnica

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Leartiker Polymer R&D, S.C.

Llegeixi Artibai Ikastetxea és una escola tècnica cooperativa sense ànim de lucre. Entre les seves activitats es troba la formació tècnica i universitària, la posada a punt de professionals i empreses i la preparació de treballadors per a diverses ocupacions, intentant sempre impulsar la creació i el desenvolupament de noves empreses.

L'objecte de la cooperativa és el desenvolupament educatiu que respongui a les característiques soci-culturals de l'entorn i a la formació integral de la persona per al servei a la societat, dedicant-se preferentment a la promoció de l'ensenyament tècnic-professional a tots els nivells, tenint en compte les aptituds personals i les necessitats i oportunitats laborals d'Euskadi. Com a complement de l'objecte principal, per a l'assoliment del major desenvolupament tecnològic, podran realitzar-se activitats de projectes d'enginyeria en col·laboració amb les empreses i institucions, en les quals s'integraran gradualment i en la mesura del possible els alumnes del centre.