Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM
Paseo Mikeletegi 59 - Parque Científico y Tecnológico de Gipuzkoa
20009 Donostia - San Sebastián (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943309009  
🖷:  +34‑943309191
w:  www.afm.es
Associació de fabricants de màquina-eina i accessoris, components i eines

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM

AFM Advanced Manufacturing Technologies és l'associació fruit de la unió dels fabricants de Màquines-eina i dels fabricants d'Accessoris, components i eines. Representem a 138 empreses amb un potencial de facturació proper als 1.500 milions d'euros.

Portem més de 65 anys dotant de tecnologia i mitjans productius als principals sectors de l'economia tals com, automoció, generació d'energia, motlles i matrius, aeroespacial, ferrocarril, electrodomèstics i béns d'equip, contribuint a millorar la seva competitivitat i la del país.

La nostra posició com a cambra productora i tercer exportador de la Unió Europea és el resultat del ferm compromís de les nostres empreses amb la innovació tecnològica, la internacionalització, les millores en la gestió de les organitzacions i amb el desenvolupament de les persones. Compromís que ha fet possible que exportem com a mitjana el 70% de la producció als mercats internacionals.