Representaciones Euromaher, S.L. - Sistemes d'acabats per vibració

Vibrochimica

Vibradors circulars: amb capacitats variables de 100 a 1.100 litres

Fotografia de Vibradors circulars
Representacions Euromaher comercialitza màquines de vibració amb tremuja de treball circular de Vibrochimica, amb capacitats variables de 100 a 1100 litres amb descàrrega manual o automàtica de les peces. Els vibradors toroidales són aptes per a les operacions de desbastament fins a aconseguir acabats amb una òptima qualitat de poliment.

Estan disponibles en cinc dimensions i quatre sèries.

La sèrie VBT amb tremuges de forma semitoroidal plana amb o sense eina per a la descàrrega automàtica de les peces.

La sèrie VBTH amb tremuges de forma semitoroidal amb semiespiral relacionada a la zona de descàrrega. Representa un òptim compromís entre la necessitat de comptar amb una bona funcionalitat operativa i una descàrrega eficient.

La sèrie VBTA amb tremuges de forma semitoroidal d'espiral, amb la finalitat d'optimitzar la descàrrega de les peces fins i tot en condicions difícils.

La sèrie VBTS amb tremuges semitoroidales planes i corbades, s'utilitza per al tractament de peces molt delicades com a manilles d'alumini, aixeteria.

Tots els vibradors toroidales de Vibrochimica estan concebuts per a la creació de línies automàtiques personalitzades, en funció dels processos i els temps de producció sol·licitats pel client.