Sitema GmbH Co. KG - Altres accessoris per a màquina-eina

KFHW

Unitat de fixació: per a eixos lineals de màquines-eina

Fotografia de Unitat de fixació
La unitat de fixació del tipus KFHW de Sitema s'empra com a unitat de subjecció sense etapes i fre d'emergència per a eixos lineals de màquines-eina.

Representa la continuació de l'innovador desenvolupament de les unitats de fixació Sitema. Un bloc de ressorts de disc genera la força de frenat que es transmet a la barra de subjecció a través de superfícies còniques sense joc axial. Normalment, la unitat de subjecció s'allibera de forma hidràulica. No obstant això, com a execució especial també és possible subministrar unitats que s'alliberen pneumàticament.

La unitat de fixació pot equipar-se amb facilitat en eixos ja existents, oferint en aquest cas una seguretat addicional. La unitat de fixació Sitema compleix principalment la funció d'un fre de parada sense folgança. Frena el carro, però també des del moviment, per exemple, després d'una acceleració condicionada per la força de la gravetat en cas de fallada de corrent o parada d'emergència.

Les unitats de fixació del tipus KFHW també són apropiades per al funcionament en cas d'existir lubrificants refrigerants. Per aquest motiu, totes les peces i superfícies de contacte estan fabricades en acer inoxidable.

A més, el sistema de subjecció està dimensionament també per suportar, especialment, la solicitació dinàmica en frenar el carro en moviment en cas de produir-se una parada d'emergència.

Com a característiques principals ofereix un efecte doble (dues adreces de càrrega), és sense joc axial i compta amb subjecció per força de ressorts i afluixament per pressió.